Rize'de Uyuşturucuya 2 Tutuklama

Rize'de bir yolcu otobüsünde bulunan bir kişi ile otobüsten indikten sonra buluştuğu arkadaşının üzerinde bonzai ve eroin yakalandı. Uyuşturucu madde ile yakalanan 2 kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Rize'de Uyuşturucuya 2 Tutuklama

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Rize merkez ve ilçelerinde “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan Şahıslara” yönelik olarak yürütülen çalışmalar neticesinde; önceki gün 34 Plakalı otobüste yapılan uygulamada araç içerisinde bulunan E.N ve araçtan indikten hemen sonra buluştuğu M.B. isimli şahısların kaba üst araması yapıldığında E.N isimli şahsın üzerinden daralı ağırlığı 207.56  gram cannabinoid (bonzai) madde, M.B’nin üst aramasında ise  3.08 gram  eroin ele geçirildi.

image-244.jpeg
 
E.N ve M.B isimli şahıslar Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak suçundan gözaltına alındıktan sonra yapılan adli işlemlerin ardından çıkarıldıkları Mahkemece tutuklanarak Kalkandere L Tipi Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Rize merkez ve ilçelerinde toplum sağlığını tehdit eden uyuşturucu maddenin ticaretini yapan şahıslara yönelik mücadelenin artan kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

image-245.jpeg

image-247.jpeg