Gori Üniversitesi'nden RTEÜ'lü Öğretim Üyesi Çimke'ye Madalya

Gürcistan Gori Üniversitesinin kuruluşunun 80. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programda RTEÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Gürcü Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Harun Çimke, “İakob Gogebaşvili Madalyası” ile ödüllendirildi.

Gori Üniversitesi'nden RTEÜ'lü Öğretim Üyesi Çimke'ye Madalya
09 Aralık 2015 - 14:10 - Güncelleme: 10 Aralık 2015 - 15:57

Gürcistan Gori Üniversitesinin kuruluşunun 80. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programa Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)’yü temsilen katılan Fen-Edebiyat Fakültesi Gürcü Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Harun Çimke, Gürcü Dili ve Edebiyatının öğretimi adına yapmış olduğu katkılardan dolayı Gürcistan’da büyük önem arz eden “İakob Gogebaşvili Madalyası” ile ödüllendirildi.

gori-universitesi’nden-rteulu-ogretim-uyesi-harun-cimkeya-madalya-2.jpg

Organizasyona; Gürcistan Bilim ve Eğitim Bakanı Tamar Sanikidze ve Gürcistan’ın önde gelen bütün üniversitelerinin rektörleri, bölge valisi, milletvekilleri ve Gori Üniversitesinin öğretim üyeleri katıldı.

Gori Üniversitesinin kuruluşunun 80. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen programda RTEÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Harun Çimke, Gürcü Türk ilişkileri, Gürcü Dili ve Edebiyatının öğretimi adına yapmış olduğu katkılardan dolayı Gürcistan’da büyük önem arz eden “İakob Gogebaşvili Madalyası” ödülüne layık görüldü.

RTEÜ'lü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Harun Çimke’ye ödülünü Gori Üniversitesi Rektörü Prof. Doç. Dr. Giorgi Sosiaşvili takdim etti.

gori-universitesi’nden-rteulu-ogretim-uyesi-harun-cimkeya-madalya-1.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum