Fındıklı Ziraat Odası'nda Mehmet Ali Özsoy Güven Tazeledi

Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Özsoy, başkanlığa yeniden seçilerek güven tazeledi.

Fındıklı Ziraat Odası'nda Mehmet Ali Özsoy Güven Tazeledi
22 Şubat 2019 - 09:06

Fındıklı Ziraat Odası toplantı salonunda, Mehmet Ali Özsoy'un başkanlığındaki tek listeyle seçim yapıldı.

Genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başladı. Faaliyet raporu, gelir gider raporları okunarak oylandı. Oy birliği ile kabul edilen raporların ardından 2019-2023 yılları tahmini bütçe okunarak oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

Mevcut 31 delegeden seçime katılan 28 delegenin 28’sinin oyunu alan Özsoy, başkanlığa seçildi. 

Özsoy, yaptığı açıklamada, kendisini ikinci kez başkan seçen delegelere teşekkür etti.

Çiftçilerin sorunlarını bildiklerini ve yakından takip ettiklerini belirten Özsoy, "Ziraat Odası Başkanlığının omuzlarına bindirdiği yükün farkındayım. Sorumluluğum gereği her bir üreticimin sorunlarını yakından takip ediyor, çözüm odaklı olarak sorunların üzerine gidiyor, sınırlı imkanlara sahip olmamıza rağmen yönetim kurulum ve üretici arkadaşlarımla el ele, gönül gönüle vererek imkansızlıkları başarıyor, her geçen gün daha fazla yol alıyor, güzel işler başarıyoruz" dedi. 

findikli-ziraat-odasi-baskanligina-mehmet-ali-ozsoy-yeniden-secilerek-guven-tazeledi-(1).jpgfindikli-ziraat-odasi-baskanligina-mehmet-ali-ozsoy-yeniden-secilerek-guven-tazeledi-(6).jpgfindikli-ziraat-odasi-baskanligina-mehmet-ali-ozsoy-yeniden-secilerek-guven-tazeledi-(2).jpgfindikli-ziraat-odasi-baskanligina-mehmet-ali-ozsoy-yeniden-secilerek-guven-tazeledi-(3).jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum