Engelli Vatandaşlarımızı Bir Gün Değil Her Gün Hatırlamalıyız

İnsanoğlu yaşam süreci boyunca her an engelli olabileceğini unutmamalı, doğuştan veya yaşam içinde karşılaştığı bir kaza sonucu sakat kalarak yaşamını engelli olarak sürdürmek zorunda kalabilir, bu nedenle hepimiz potansiyel bir engelliyiz.

Engelli Vatandaşlarımızı Bir Gün Değil Her Gün Hatırlamalıyız
03 Aralık 2016 - 19:03 - Güncelleme: 03 Aralık 2016 - 19:11

3 Aralık Ülkemiz ve tüm Dünyada engelliler günü, bu özel günde etrafımızdaki engeli vatandaşlarımızı fark etmek hepimizin birinci önceliği olmalı, Ardeşen belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yanlarında olduk ve olmaya da devam etmekteyiz. Bu doğrultuda Belediye olarak Ardeşen Engelliler Derneği, Özel Güzel Annem Özel Rehabilitasyon Merkezi ve Özel Kuyumcu Özel Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri, öğrencileri ve velileriyle birlikte güzel bir etkinliğe imza attık.

Belediye bünyesinde düzenlediğimiz Çayeli ilçemiz Doğal Yaşam Müzesi ziyaret etkinliğimize katılan tüm çocuklarımıza, veli ve yetkililere teşekkür ediyoruz.

Düzenlenen etkinlik sonrası Ardeşen Engelliler Dernek Başkanı Ziya Kutanis, ve Özel Kuyumcu Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Şenol Kuyumcu, Özel Güzel Annem Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Aytekin Mollamehmetoğlu ve Ardeşen belediye başkanı İbrahim Yıldırtan günle ilgili kalabalığa hitaben birer konuşma yaptılar.

A.N

YORUMLAR

  • 0 Yorum