ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim, 4 İlden Ziraat Odası Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinden ziraat odası başkanlarıyla değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim, 4 İlden Ziraat Odası Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
27 Nisan 2020 - 19:23

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 2020 yaş çay kampanyası öncesi yaş çay fabrikalarında bakım, onarım, demontaj, yenileme, temizlik gibi temel alanlardaki çalışmalarını tamamlayıp fabrikaları hazır hale getiren ÇAYKUR kampanya öncesi çay bölgesindeki ziraat odalarının başkanları ile bir toplantı yaparak çayın hasat süreciyle ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna ve ilgili daire başkanları ev sahipliği yaparken; Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun bölgesinden ziraat odalarının başkanları katıldı.

Çayın tüm paydaşları ile uyum içerisinde çalışmayı hedeflediklerini belirten ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, çay bölgesinde örgütlü olan ziraat odası başkanlarıyla 2020 yaş çay kampanyası öncesinde bir araya gelerek ülke genelinde etkili olan virüs salgını nedeniyle geçen yıllardan farklı olarak alınması gereken ilave tedbir ve önlemler kapsamında yapılan hazırlıklar konusunda kendileri ile bilgi alışverişinde bulunduklarını, böyle bir süreçte ziraat odalarının üreticilerimizin yanında olarak destek vermek istediklerini söyledi.

caykur-genel-mudur-vekili-alim,-4-ilin-ziraat-odasi-baskanlariyla-bir-araya-geldi-(1).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-alim,-4-ilin-ziraat-odasi-baskanlariyla-bir-araya-geldi-(2).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-alim,-4-ilin-ziraat-odasi-baskanlariyla-bir-araya-geldi-(3).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-alim,-4-ilin-ziraat-odasi-baskanlariyla-bir-araya-geldi-(4).jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum