ÇAYKUR'dan Tarihi Adım! Bayilerle Sıcak Temas Kuruldu

Türkiye’nin çay devi ÇAYKUR, kuru çay satışlarını artırmaya yönelik dev bir adım attı. ÇAYKUR tarihinde ilk kez atılan bu adımla bayilerle kurulacak sıcak köprü ile kuru çay satışlarının en üst seviyeye çıkarılması hedefleniyor.

ÇAYKUR'dan Tarihi Adım! Bayilerle Sıcak Temas Kuruldu
11 Eylül 2019 - 09:02

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, başta kuru çay olmak üzere ÇAYKUR ürünlerinin satışının artırılmasına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. ÇAYKUR bayileriyle gönül köprüsü kurarak ilişkileri güçlendirmek ve buna bağlı olarak satışları artırmayı hedefleyen Genel Müdür Vekili Alim, Türkiye genelinde ÇAYKUR bayisi 200 bayiyi Rize’de misafir ederek değerlendirme toplantıları düzenliyor ve bayilere çayın üretiminden satışına kadar geçen süreçle ilgili bilgilendirmede bulunuluyor. ÇAYKUR tarihinde ilk kez gerçekleşmekte olan bu programlarla ÇAYKUR ile bayiler arasında sıcak köprü kurulması ve ÇAYKUR ürünlerinin satışının artırılması hedeflenirken ÇAYKUR bayilerinin de ürünler hakkında üst düzeyde bilgi sahibi olması amaçlanıyor.

ÇAYKUR Pazarlama Bölge Müdürlükleri aracılığıyla gerçekleşmekte olan programlar kapsamında ilk olarak Mersin, Diyarbakır ve Erzurum Bölgesinde yer alan bayiler Rize’ye davet edilerek ÇAYKUR Genel Müdürlüğü’nde toplantılar düzenlendi.

2018 yılı ve 2019’un geride kalan bölümünün değerlendirilerek, satışlar, hedefler, tüketicilerin beklenti ve isteklerinin masaya yatırıldığı toplantılarda 2019 ve 2020 yılı için yeni satış hedefleri belirlendi, görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıların ardından çay fabrikaları ile İyidere’deki paketleme çay fabrikasına gerçekleştirilen ziyaretlerle çayın üretimi ve paketlenmesi konusunda bilgi verilen bayiler, düzenlenen programın kendileri için çok yararlı bir program olduğunu belirtti.

Satışını yaptıkları ÇAYKUR ürünlerinin üretimi ve paketlemesini ilk kez yerinde gördüklerini ve yapılan toplantılarla fabrika ve paketleme ziyaretlerindeki bilgilendirmenin bölgelerindeki tüketiciye de kendileri aracılığıyla ulaşacağını ifade eden bayiler, ÇAYKUR’da yaşanan değişimle beraber bayilerle kurulan sıcak temasın kuru çay satışlarına da yansıdığını ve bu toplantı ve bilgilendirme ziyaretlerinin de satışlar üzerine ayrıca etki yaparak kuru çay satışlarının daha da artacağına inandıklarını kaydederek, ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’e teşekkürlerini ilettiler.

ÇAYKUR’un bölge pazarlama müdürlükleri aracılığıyla düzenlediği programlar kapsamında Kayseri bölgesinde yer alan bayilerin Cuma günü, Samsun bölgesinde yer alan bayilerin pazartesi günü, İzmir, Ankara ve İstanbul bölgesindeki bayilerin ise gelecek hafta ile sonraki hafta içerisinde Rize’ye davet edileceği, Rize bölgesi bayileriyle yapılacak toplantılarla da bu programın sona ereceği öğrenildi. Bu programın devamında ise ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim tarafından belirli periyotlarda bayilere ziyaretlerde bulunarak satışlar değerlendirilerek tüketici ve bayilerin talep ve istekleri değerlendirilerek fikir alışverişinde bulunulacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum