ÇAYKUR Çay Eksperi Alım Başvuruları Başlıyor

ÇAYKUR’un mevsimlik işçi alımları kapsamında alımını gerçekleştireceği 200 çay eksperi kadrosu için boş kalan 79 kontenjan için 24 Mayıs’ta İŞKUR'un internet sitesi üzerinden başvuruların başlayacağı öğrenildi.

ÇAYKUR Çay Eksperi Alım Başvuruları Başlıyor
20 Mayıs 2021 - 09:42

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR); Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde çay eksperi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikaları için 200 adet çay eksperi alımı için Mart ayında İŞKUR üzerinden ilana çıktı. Çay eksperliği için 143 kişi başvuruda bulunurken 57 kişilik kontenjan açık kaldı.

Yapılan incelemede başvuruda bulunan 143 kişiden 22 kişinin başvuru şartlarını taşımadığından başvurularının geçersiz sayıldığı ve açık kalan 57 kişilik kontenjana ilave edildiği ve toplam sayının 79’a yükseldiği öğrenildi.

ÇAYKUR’un 79 çay eksperi alımı için İŞKUR’un internet sitesi http://www.iskur.gov.tr ‘den 24 Mayıs Pazartesi günü iş ilanını açacağı ve 28 Mayıs Cuma gecesi 24.00’a kadar başvuruların İŞKUR internet sayfası üzerinden alınacağı bilgisine ulaşıldı.

Bu alımlarda KPSS şartının bulunmadığı ve Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşletme Teknolojisi bölümü mezunu herkesin başvuruda bulunabileceği öğrenildi.

79’dan fazla başvuru olması durumunda ise ÇAYKUR tarafından belirlenecek kriterlere göre alım yapılması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum