Başkan Kahya'dan Ardeşen'e Teşekkür

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Ardeşen Belediye Nüfusunun 30 Bin Eşiğini Aştığını Müjdeledi. Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Ardeşen Belediye Sınırları Nüfusunun 2020 Yılı İtibariyle 4 Bin 780 Kişi Artarak 30 Bin 216'ya ulaştığını söyledi.

Başkan Kahya'dan Ardeşen'e Teşekkür
23 Ocak 2020 - 11:43

Bu sayının önemli bir psikolojik eşik olduğunu vurgulayan Kahya, "Önümüzde uzun yıllar seçim gündemi yok. Bu yüzden köylere oy taşıma gibi bir durum da söz konusu olmayacak. O yüzden bizler şimdiden önümüzdeki yıl nüfusumuzu 6 bin civarında daha arttırmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı. 
ARDEŞEN ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI
Biz birlikte Ardeşen'iz düsturu ile nüfus taşıma projesine başladıklarını anımsatan Kahya, Ardeşen'de herkesin ve her kesimin projemize sahip çıktığını görmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.
Başkan Kahya yaptığı açıklamada; Ardeşen’imizin nüfusu 30216 olarak açıklandı.
Bu süreçte emek veren Belediye Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclis Üyelerimize, Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza, Siyası Parti Başkanları ve temsilcilerine, STK Başkanları ve Temsilcilerine ilçemize gönül vermiş tüm vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Herşey ortak sevdamız ARDEŞEN için.
Aynı aşkla Ardeşen’imiz için çalışmaya devam.
İkametgâhı Köyde olan Kıymetli hemşehrilerim, Nüfusunu sürekli kaldığın yere Ardeşen’e taşı, ilçene destek ol.
Ardeşen’imizi Birlikte Kalkındıralım.
Sen yoksan bir eksiğiz, çünkü biz birlikte ARDEŞEN’iz." ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum