Başkan Gültekin Şoför Esnafıyla Bir Araya Geldi

Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından düzenlenen toplantıya katılan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin İlçenin taşımacılık sektörünü omuzlayan Şoför esnafıyla bir araya gelerek dertlerini dinledi.

Başkan Gültekin Şoför Esnafıyla Bir Araya Geldi
27 Şubat 2019 - 17:34

Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barış Galip Oğuz ve oda yönetim kurulunun davetlisi olarak toplantıya katılan Başkan Gültekin burada soför esnafının dertlerini dinleyerek çözüm önerileri hakkında fikir alış verşinde bulundu.



Toplantı ile ilgili Başkan Gültekin şunları kaydetti: "Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Odamızın Değerli Başkanı  Barış Galip OĞUZ Yönetim Kurulu ve çok kıymetli şoför esnafımızla bir araya gelerek hasbıhal edip sıkıntı ve isteklerini dinledik. Güzel İlçemiz Ardeşen'in en yoğun işlerinden biri olan halka hizmet noktasında taşımacılık sisteminin sorunsuz işlenmesinde emekleri olan şoför esnafımıza bu nazik davetlerinden dolayı teşekkür ederken işlerinde bol ve hayırlı kazançlar diler. Cenabu Hak kendilerine kaza bela vermesin." Diye konuştu.








 

YORUMLAR

  • 0 Yorum