Başkan Gültekin'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Etkinliği

Tüm ülkede Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanan 10 Ocak Rize'nin Ardeşen İlçesinde de unutulmadı. Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin 10 Ocakta kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölgede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Başkan Gültekin'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Etkinliği
11 Ocak 2019 - 15:26

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin tarafından tertip edilen ve Ardeşen Belediyesi Sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltı toplantısına; Ardeşen Matbaası ve Ardeşen’in Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Av. Sedat Kahya ve Murat Uçkan, Gazeteci yazar  Kaçkar TV Genel Müdürü Turgay Terzibaş, Gelişim TV-Radyo Müdürü Tayfun Tan, Gelişim TV-Radyo Genel Yayın Yönetmeni Adem Önçırak, Elva Medya Reklam Tanıtım ve Turizmcilik ve www.didihaber.com imtiyaz sahibi Cumali Dalbastı, Vitamin Fm genel müdürü www.medyalaz.com imtiyaz sahibi Adem Akatın, Vitamin fm Yayın Yönetmeni Utku Devrimsel, www.sondakikarize.com imtiyaz sahibi Mustafa Özyanık, www.ardesen.com imtiyaz sahibi Ömer Faruk Zenginal, www.lazturk.com haber sitesi haber editörü Ardeşen’in yerel gazetecilerinden Serdar Kutanis www.lazhaber53.com müdürü Yardımcısı Ferhat Mollamehmetoğlu, Radyo Umut programcısı Ayşe Nişancı, Çamlıhemşin yerel gazetecilerinden Günay Medya İmtiyaz Sahibi Yavuz Günay, katıldı. Öte yandan Ardeşen'in duayen Gazetecilerinden Sabri Aslışen Ankara'da ikamet ettiğinden dolayı toplantıya katılamazken telefonla arayarak meslektaşlarının bu anlamlı gününü kutlarken Belediye Başkanı Hakan Gültekin'e de bu nazik davetinden dolayı teşekkür etti.



Toplantıda Ardeşen Gazeteciler Dernek Başkanı Salih Navdar'ın teşekkür konuşması ile başlayan toplantıda, sırası ile Ardeşen Matbaası ve Ardeşen’in Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Av. Sedat Kahya, Gazeteci yazar  Kaçkar TV Genel Müdürü Turgay Terzibaş, Gelişim TV-Radyo Müdürü Tayfun Tan birer konuşma yaparken, son olarak toplantıya ev sahipliğini yapan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin bir konuşma yaptı.



Başkan Hakan Gültekin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü toplantısıyla ilgili şunları kaydetti: "Ülkede, bölgede ve yerelde haber alma noktasında toplumun eksiksiz, tarafsız ve doğru bilgilendirilmesi, gazeteci arkadaşlarımızın mesleklerini gece, gündüz, yağmur, çamur ve kar demeden canla başla yapmasıyla mümkün olduğunun farkındayız. Bu anlamda başta biz idareciler ve ardından toplumumuzun her bireyi, görevlerini dost doğru yapan gazetecilerimize her daim destek olmalıdır. Bu anlamda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle ilçemiz ve bölgemizde görev yapan gazeteci arkadaşlarımızla bir araya gelerek hasbi-hal edip dertlerini dinledik.  Bundan mütevellit tüm çalışan  gazeteci arkadaşlarımıza çalışma ve aile hayatlarında başarı, emekli olanlara huzurlu bir yaşam, ebediyete intikal edenlere Allah'tan Rahmet ve görevleri başında yaralananlara da acil şifa dilerim. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun." Diye konuştu.



Toplantıda ayrıca 25 Ocak 1973 yılından bu güne Ardeşen'de kesintisiz hizmet eden ve halen hizmetlerine  devam eden Ardeşen Matbaası ve Ardeşenin Sesi Gazetesi imtiyaz sahibi Emekli Avukat ve Gazeteci Sedat Kahya'ya, Başkan Hakan Gültekin tarafından hizmetlerinden olayı plaket verildi.














 

YORUMLAR

  • 0 Yorum