Av. Yağcı'nın Hukuk Bürosu Hizmete Girdi

Avukat Ali Fuat Yağcı’nın sahibi olduğu hukuk bürosu düzenlenen törenle hizmete girdi.

Av. Yağcı'nın Hukuk Bürosu Hizmete Girdi
11 Mart 2019 - 10:06

Rize’de yeni bir avukatlık bürosu daha hizmete girdi.

Tevfik İleri Caddesi Meteler İşhanı Kat:5’te düzenlenen törenle hizmete giren Avukat Ali Fuat Yağcı hukuk bürosunun açılışına, Salarha Belde Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Kara, Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu ve Avukat Yağcı’nın meslektaşları katıldı.

Kurdele kesimiyle gerçekleşen açılışın ardından davetliler büroyu gezdi.

Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, yaptığı açıklamada, çok saygın bir meslek olan avukatlık mesleğinin ilimizde yeni bir üyeye kavuşmasının gurur verici olduğunu kaydederek, genç meslektaşının adaletin tecellisi için çalışacağına inandığını belirtti. Av. Peçe, ayrıca Yağcı’ya avukatlık mesleğinde başarılar diledi.

Stajını Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe’nin yanında tamamlayan Rize Barosu’nun çiçeği burnunda Avukatı Ali Fuat Yağcı, her zaman haklının ve adaletin yanında olacaklarını kaydetti. Av. Yağcı, hukuk bürosunun açılışına katılanlara teşekkür ederek kent için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

ab883ed6-23f9-4355-8792-e6e91e482408.jpeg

avukat-ali-fuat-yagci’nin-sahibi-oldugu-hukuk-burosu-duzenlenen-torenle-hizmete-girdi-(2)-001.jpgavukat-ali-fuat-yagci’nin-sahibi-oldugu-hukuk-burosu-duzenlenen-torenle-hizmete-girdi-(1)-001.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum