Ardeşenspor Final İçin Ordu'ya Hareket Etti.

Ardeşenpor U16 Takımı Ordu'da Düzenlenecek Olan Türkiye Şampıyonası 2. Kademe Maçlarına Katılmak İçin Orduya Hareket Etti..

Ardeşenspor Final İçin Ordu'ya Hareket Etti.
25 Haziran 2019 - 11:37 - Güncelleme: 25 Haziran 2019 - 12:41

Gümüşhane’de Düzenlenen 1. Kademe Müsabakalarına Rize Şampiyonu Olarak Katılan Ardeşenpor Grubundaki İlk Maçında Giresunspor’u 2-0 İkinci Maçında Bayburtspor’u 3-0  3. Maçında Sivasspor'u 3-1 Galip Ayrılarak Grubunu Yenilgisiz Şampiyon Bitirip Türkiye Genelinde Son 22 Takım İçerisine Girip 2. Kademe Müsabakalarına Katılmaya Hak Kazanan Ardeşenspor Bugün 2. Kademe Müsabakalarına Katılmak İçin Orduya Hareket Etti.
 
U16 Türkiye Şampiyonası'ında 1. Kademe Müsabakaları Sonunda Grup Birincisi Olan 22 Takımın Katılımıyla 4 Grup Merkezinde 2. Kademe Müsabakaları Oynanacak. 2. Kademe Müsabakaları Sonunda Gruplarında Birinci Olan 4 Takım, Final Müsabakalarına Katılmaya Hak Kazanacak.
 
26,27,28 Haziran Tarihinde Oynanacak Olan Müsabakalarda Ardeşenspor'un Grubunda Karşılaşacağı Takımlar ; Trabzon Kanunu , Trabzon Araklı ve  Samsun Kadıköy İle Karşılaşacak..
 
Ardeşenspor'u Tesislerinde  Düzenlenen Sabah Kahvaltısına Katılan Ardeşen Eski Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen Ticaret Odası Başkanı İsmail Kuyumcu ve  Ardeşen Gençlik Spor İlçe Müdürü Ali Osman Önçırak; Şunları Söylediler..
 
Tüm Takımın Yanında Olduklarını Rize'yi En İyi Şekilde Temsil Edeceklerini Ardeşen'in Bir Gurur Tablosu Olduğunu Ardeşenspor'un Bölgemizin Gençlerini Yaz Okulları ve Alt Yapıları Olarak Spor İle Buluşturan Ardeşenspor'u Tebrik Edip Başarı Dilediler...



Ardeşenspor Kulübü Başkanı Yaşar Ballı Yaptığı Açıklamada; Ardeşenspor Kulubü Bölgenin Alt Yapının Her Kataporisinde Lokomotif Olduğunu Her Daim Bölge Gençlerine Daha İyi Şartlarda ve Sporda Daha İyi Yerlere Gelebilmeleri İçin Ellimizden Gelen Tüm Gayreti Göstereceğiz.  Bize Güzel Duyguları Yaşatan ve Yaşatmaya Devam Edecek Olan U16 Takımımızı Tebrik Ediyor Ordudaki Müsabakalarda Başarılar Dilerim Ayrıca Bizi Ziyaret Eden Başkanlarımızada Desteklerinden Dolayi Teşekkür Ederiz Diyerek Sözlerini Tamamladı..

 
Düzenlenecek Müsabakalar İçin Ardeşenspor Takımını Orduya Yolcu Ettiler..
 
Alt Yapıda Rize'nin Lokomotifi Olan Ardeşenspor Bir Çok Süper Lig Takımına Futbolcu Göndererek Adından Söz Ettirmeye Başladı.. Bölge Futbolunda Örnek Teşkil Eden Ardeşenspor Tüm Grublardada Üstün Başarılar Elde Ediyor.. 
 
Lazhaber53 Ailesi Olarak Ardeşenspor'un Gençlere Verdiği Önem ve Yatırımlardan Ötürü Tebrik Eder Başarılar Dileriz..





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum