Ardeşen G.M.K. İlkokulu Öğrencilerine 'Kar'ne Hediyesi

Tüm yurtta olduğu gibi Rize'nin Ardeşen İlçesinde de 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının ilk yarı tatili olan 15 günlük süreç 18 Ocak Cuma Günü 7741 Öğrencinin karne almasıyla başladı.

Ardeşen G.M.K. İlkokulu Öğrencilerine 'Kar'ne Hediyesi
19 Ocak 2019 - 11:28

ize'nin Ardeşen İlçesinde 7741 öğrencinin heyecanla beklediği karne dağıtım töreni tamamlandı. Ardeşen Gazi Mustafa Kemal İlkokulu Öğrencileri de bu heyecanı çok daha farklı yaşadılar. Kış ayında olmasına rağmen Rize'nin Ardeşen İlçe merkezine kar yağmaması, halk ve özellikle çocuklar arasında beyaz örtünün özlemi iyiden iyiye artmış idi. Bu özlemi bilen G.M.K. İlkokulu Müdürü Cumali Yazıcı, "Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin beyden rica ettik ve İlçemizin yüksek kesimlerine bolca yağan kar'dan iki kamyon dolusu okul bahçemize getirttik.



10.30 da karne heyecanı için okul salonda yapılan törenin ardından öğrencilerimize ilk karne hediyelerini de KAR yığınıyla vermiş olduk. Okul bahçemize dökülen kar yığınlarını 600 öğrencimiz dakikalar içerisinde tüketirken, kartopu oynayarak KAR'a olan özlemlerini de bu şekilde dindirmiş oldular." Diye konuştu.



Ardeşen'de Eğitim Öğretim veren Gazi Mustafa Kemal İlkokulunun öğrencilerine yaptığı bu güzel jestten dolayı kutlar, büyük katkıları olan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin beyi de ayrıca tebrik ederiz.














 

YORUMLAR

  • 0 Yorum