Ardeşen Belediyesinin Düzenlediği Basketbol Şöleni Muhteşem Bir Katılımla Aşılışı Yapılarak Start aldı.

Ardeşen Belediyesi tarafından bu yıl 5.si tertip edilen uluslararası Streetboll sokak basketbol turnuvası 350 sporcu 20 Hakem ve teknik heyetin görev aldığı turnuvayı Gençlik ve Spor Eski Balkanı Osman Aşkın Bak, Çevre Eski Bakanı İmdat Sütlüoğlu, Rize Millet Vekili Muhammet Avcı ve Belediye Başkanı Avni Kahya Birlikte Start verdi.

Ardeşen Belediyesinin Düzenlediği Basketbol Şöleni Muhteşem Bir Katılımla Aşılışı Yapılarak Start aldı.
09 Temmuz 2019 - 11:41

Ardeşen Belediyesinin 5-8 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapacağı, Türkiye’nin çeşitli il ve ilçeleri başta olmakla birlikte yabancı sporcularında katıldığı 5. Uluslararası Streetboll Sokak Basketbol Turnuvası bakanların hava atışı ile start aldı.


Ardeşen Belediyesinin mihmandarlığında, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Rize Valiliği, Ardeşen Kaymakamlığı, Spor Toto, Rize İl Spor Müdürlüğü, Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ardeşen İlçe Spor Müdürlüğü, Çaykur ve AyderSu’yun katkılarıyla düzenlenen turnuvaya ülkenin birçok yerinden ve yabancı ülke takımlarının katıldığı Basketbol turnuvası Gürcistan halk oyunları, Türk sporcuları ve tulum gösterisiyle start aldı.



Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya2nın açılış konuşmasını yaptığı turnuvada sırasıyla protokol konuşmaları ve plaket töreni düzenlendi. Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı ve Gençlik ve Spor Eski Balkanı Osman Aşkın Bak’ın konuşmalarının ardından hava topu atışıyla mücadeleler start aldı.



Turnuvanın açılış törenineGençlik ve Spor Eski Balkanı Osman Aşkın Bak, Çevre Eski Bakanı İmdat Sütlüoğlu, Rize Millet Vekili Muhammet Avcı, Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Fındıklı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Belediye Başkanı Avni Kahya, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Bir Önceki Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Hatipoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Önder, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, İlçe Spor Müdürü Ali Osman Önçıarak, Belediye Meclis Üyesi Fatih Öney, Havva Sinan, Cumali Özdoğan, Zafer Sual, Arbelsan Şirket Müdürü Numan Balcan, Turnuva Direktörü Erdal Kaptan ve Salih Navdar katıldı.
 









 

YORUMLAR

  • 0 Yorum