Ardeşen Belediyesi'nden Başkana Mektup uygulaması

Ardeşen Belediyesi, talep, şikayet veya önerilerini online ortamda iletemeyen vatandaşlar için Belediyeye ait Sosyal Tesislere Başkana Mektup uygulaması başlattı.

Ardeşen Belediyesi'nden Başkana Mektup uygulaması
08 Ağustos 2019 - 14:20

Ardeşen Belediye Başkanı Avni KAHYA"Başkana Mektup" projesine ilişkin yaptığı açıklamada; “Buradaki amaç, 'Ardeşen için çok güzel bir fikrim var ama kimseye iletemiyorum' diyen, Talep, şikâyet ve önerilerini, teknolojik ortamdan bizlere ulaşamayan vatandaşlarımız için ‘’Başkana Mektup’’ uygulamasını hayata geçirdik. Yazılan bütün mektuplarşahsım tarafından titizlikle incelenip değerlendirilecektir. Çalışmalarımızın daha verimli olabilmesi için vatandaşlarımızdan Başkana Mektup kutusunu aktif olarak kullanmalarını, her türlü dileklerini, fikirlerini, öneri ve şikâyetlerinidirekt olarak bana iletmelerini istiyorum. Başkana Mektup kutusunun anahtarı sadece bende var ve sık sık kutuyu açarak mektupları bizzat kendim değerlendireceğim.Vatandaşlarımız aynı zamanda Belediyemizin resmi internet sitesinden bize ulaşabilir, sosyal medya adreslerimizi takip ederek de mesajlarını gönderebilir” dedi.


Talep, şikâyet ve önerilerini, teknolojik ortamdan bizlere ulaşamayan vatandaşlarımız için Belediyemizin Sosyal Tesislerinde ‘’Başkana Mektup’’ uygulamasını hayata geçirdik. Yazılan bütün mektuplar şahsım tarafından titizlikle incelenip değerlendirilecektir. Çalışmalarımızın daha verimli olabilmesi için vatandaşlarımızdan Başkana Mektup kutusunu aktif olarak kullanmalarını, her türlü dileklerini, fikirlerini, öneri ve şikâyetlerinidirekt olarak bana iletmelerini istiyorum. Aynı zamanda Belediyemizin resmi internet sitesi ve sosyal medya adreslerimizi takip ederek de bilgi birikimlerinizi fikre dönüştürüp bizimle paylaşmanızı temenni ediyorum.Bu bilinçle, ilçemizin geleceğine yapacağınız ilham verici katkılar için şimdiden çok teşekkür ederim.
 
Herşey Ortak Sevdamız ARDEŞEN için.
 
Avni KAHYA
Ardeşen Belediye Başkanı

YORUMLAR

  • 0 Yorum