Ardeşen Belediyesi Hayvan Bakım Evi İnşaatı Başladı

Ardeşen Belediyesinin önemli projelerinden biri olan Hayvan Bakım Evi Projesi için çalışmalar başladı. Ardeşen Belediye Bakanı Avni Kahya inşaat çalışma alanında incelemeler yapıp işleyişle ilgili bilgi aldı.

Ardeşen Belediyesi Hayvan Bakım Evi İnşaatı Başladı
19 Aralık 2019 - 10:27

Ardeşen Belediyesinin sokak hayvanları ile ilgili başlattığı barınak ve hayvan bakım evi projesi için çalışma başladı. Başkan Avni Kahya'nın seçim vaatlerinden biri olan bakım evi projesi için inşaat sahasında hummalı bir çalışma yürütülüyor.


Hayvan bakım evi toplamda 950m2 lik bir alanda yapılması planlanmakta. İçerisinde hayvan rehabilitasyonu, tedavi, beslenme ve sahiplendirme yapılacak olan hayvan bakım evinde iki adet farklı boyutlarda hayvan barınağı yapısı, 1 adet personel binası ve 1 adet güvenlik birimi bulunacak.


Proje bitiminde yerleşkede; Personel binası, mutfak, banyo, mama deposu,  personel odası, veteriner odası, hayvan muayene odası ve ameliyathane bulunacak.
Projede diğer birimlerden bağımsız , güvenlik görevlisi binası da yer alacak.
Proje ile birlikte, ilçede bulunan sokak hayvanları daha kolay  ve sistematik bir şekilde  rehabilite edilerek tedavileri sağlanıp yeniden doğaya ve sahiplendirme yöntemi ile sokak hayvanlarına yeni evler bulunmuş olacak.
 












 

YORUMLAR

  • 0 Yorum