Ardeşen Belediye Çalışanları Yaralı Kedi Yavrusu İçin Seferber Oldu

Ardeşen’li hayvan dostu Safure Çebi yolda yaralı halde yaran kedi yavrusunu görür görmez tereddütsüz kucağına aldığı gibi Ardeşen Belediyesi Beyaz Masaya götürdü. Yardım eli bekleyen kedi yavrusuna Belediye çalışanları sahip çıktı.

Ardeşen Belediye Çalışanları Yaralı Kedi Yavrusu İçin Seferber Oldu
18 Ocak 2020 - 09:01

Yardıma muhtaç sokak hayvanlara her daim kol kanat olan Ardeşen Belediyesi ve bünyesinde birçok önemli hizmetler yapan Hayvan Hakları Savunucusu Vesile Şahinkovan bu duyarlılığından dolayı Safure Çebi’ye teşekkür ederek yavru kediye Ardeşen Belediyesi çatısı altında en iyi şekilde bakılacağı bilgisini verdi.


Sokakta yaralı, ıslak, aç ve üşümüş Kedi yavrusu bulan bir vatandan çareyi Ardeşen Belediyesine getirmeyle buldu. Ardeşen Belediyesi ekipleri tereddütsüz bir şekilde yardım eli uzattıkları Yaralı kedi yavrusu için ilk etapta sıcak bir kucak ardından tedavisi için veteriner buldu.
Ardeşen Belediyesinde anında müdahale edilen küçük kedi yavrusunun; ilk etapta Beyaz Masa birimi ve ardından Zabıta ekipleri yeni yuvası oldu.


Yardıma muhtaç sokak hayvanlara her daim kol kanat olan Ardeşen Belediyesi ve bünyesinde birçok önemli hizmetler yapan Hayvan Hakları Savunucusu Vesile Şahinkovan bu duyarlılığından dolayı Safure Çebi’ye teşekkür ederek yavru kediye Ardeşen Belediyesi çatısı altında en iyi şekilde bakılacağı bilgisi verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum