Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorun ve isteklerini dinledi.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi
11 Temmuz 2019 - 13:45

Belediye sosyal tesisinde yapılan toplantıda, mahallelerde sürdürülen belediye hizmetleri de ele alındı. Başkan Kahya, mahalle muhtarlarının belediye hizmetlerinin halka ulaştırılması yönünde oldukça önemli bir misyon üstlendiğini dile getirerek, göreve geldikten sonra sık sık muhtarlarla bir araya gelmeye çalıştığını belirtti.


Belediye imkanlarıyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabası içerisinde olduklarını kaydeden Kahya, "Mahalle muhtarlarımız belediyemizin ayrılmaz bir parçasıdır. Halkımızın yaşadığı mahallerde ortaya çıkan sorunları muhtarlardan bizzat öğrenmek, işlerimizi oldukça kolaylaştırıyor. Belediye-muhtar işbirliğinin şehrimizde oldukça önemsendiğini de gözlemliyorum. Bizlerin mahallelerdeki birer temsilcisi konumunda olan muhtar arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum." dedi.



Yapılan toplantıya Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Başkan Yardımcısı Kenan Hatipoğlu, Belediye Meclis Üyesi Fatih Öney ve Gürkan Eksilmez, Belediye Mıcır ve Parke Fabrikası sorumlusu koordinatör Erdal Kaptan, Ardeşen Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Murtaza Özyanık ve Muhtarlar katıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum