Yılmaz: Fındıklı'ya Hizmetimi Sürdürmek İstiyorum

AK Parti Fındıklı Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Yılmaz, ilçe başkanı ve il genel meclisi üyesi olarak görev yaptığım Fındıklı’ya belediye başkanı olarak hizmetini sürdürmek istediğini söyledi.

Yılmaz: Fındıklı'ya Hizmetimi Sürdürmek İstiyorum
16 Kasım 2018 - 12:05

AK Parti’nin Fındıklı ilçe kurucularından ve yıllardır ilçe başkanlığı ile il genel meclis üyeliği görevinde bulunan Şaban Yılmaz, Fındıklı’ya ve Fındıklılı hemşerilerine hizmeti devam ettirmek için AK Parti’den belediye başkan aday adayı oldu. Geçtiğimiz günlerde aday adayı başvuru dosyasını AK Parti Fındıklı İlçe Başkanı Ali Süleyman Toraman’a teslim eden Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ve aziz milletimizin onayı ile belediye başkanlığına seçilirsem ilçeme ve hemşerilerime hizmet yolunda sapmadan ilerleyeceğim. Bu davanın bir neferi olmaktan ve liderimizin gösterdiği yolda, belirlediği hedefte emin adımlarla ilerlemenin gururunu yaşamaktayım.” dedi.

Rize’nin zor bir coğrafyaya sahip olduğunu belirten Yılmaz “Özellikle görev yaptığım il genel meclis üyeliğim döneminde bunu fazlasıyla yaşadım. Vatandaşlarımızın yaşamlarını sağlıklı bir şekilde idame ettirmeleri için alt ve üst yapı çalışmalarımız başta olmak üzere ilçemize kazandırdığımız önemli yatırımlarda gece gündüz, yağmur çamur demeden çalıştık. Bu süre içerisinde başarılı olduğumuzu düşünen halkımızın sevgisi ve takdiri bizleri ziyadesiyle onure etmiştir. Eksik olduğumuz yönlerimizi bizlere eleştiriyle gösteren hemşerilerimi de dinlemiş ve bana olan katkılarından dolayı kendilerine minnettar olduğumu belirtmişimdir. Şimdi ise ilçeme ve halkıma hizmetimi devam ettirmek için AK Partimizden belediye başkan aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri sonrası seçimlerde aziz milletimizin onayı ile Fındıklı’ya hizmetimi sürdürmek istiyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum