Son dakika haberi: İstanbul'da metrobüs kazası! Yaralılar var

İstanbul Valiliği şoförü darp eden kişinin gözaltına alındığı açıkladı.

Son dakika haberi: İstanbul'da metrobüs kazası! Yaralılar var
23 Eylül 2016 - 12:51 - Güncelleme: 23 Eylül 2016 - 12:56

Son dakika haberi ile gündeme bomba gibi düşen İstanbul Acıbadem'deki metrobüs kazası ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Yoldan çıkan metrobüs, E-5 Karayolu'na girdi. Yaralılar olduğu belirtiliyor. Kazada metrobüsün altında 4 araç kaldı. Kaza öncesi bir yolcunun şoföre şemsiyeyle vurduğu belirtiliyor.

 Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girdi. Metrobüs burada çok sayıda araca çarptı. Olay yerinde çok sayıda yaralı olduğu belirtilirken çok sayıda ambulans sevk edildi. Kadıköy'de yoldan çıkan metrobüs, önce karşı yönden  gelen iki katlı belediye otobüsüne, ardından da diğer araçlara çarptı.

Alınan bilgiye göre, Avrupa Yakası'ndan gelen 34 TP 2406 plakalı  metrobüs, Acıbadem durağında yoldan çıkıp, karşı yönden gelen çift katlı otobüsle  çarpıştı. Metrobüs, çarptığı araçlardan 4'ünü de altına aldı. Olay yerine sevk edilen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, araçlarda  yaralanan vatandaşları

VALİ’DEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Şoför dahil 11 yaralı var. Yaralılardan özel araçtan çıkarılan bir yaralının durumu orta dereceli ağır. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında" dedi.

METROBÜS KAZASINDA KORKUNÇ İDDİA

Acıbadem'de metrobüsün yolundan çıkıp D-100'e daldığı ve çok sayıda aracı altına aldığı kazanın bir yolcu ile şoförün tartışması sırasında meydana geldiği iddia ediliyor. Kaza yapan metrobüsün şoför bölümünün hemen yanındaki şemsiye dikkat çekti. Kazanın bir yolcunun şoföre şemsiye ile vurması sonrası meydana geldiği belirtildi. İşte metrobüs kazasında saldırganın kullandığı şemsiye..

İBB: METROBÜS KAZASINDA 10 KİŞİ HAFİF YARALANDI

İstanbul Büyükşehir belediyesi, sabah saatlerinde meydana gelen kazada 10 kişinin hafif derecede yaralandığını bildirdi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sabah saatlerinde Acıbadem-Kadıköy istikametinde seyir halinde olan metrobüs yolundan çıkarak karşı yöne geçerek üç otomobil bir otobüse çarptı.  Kazada 10 vatandaş hafif   yaralandı. Kazanın  olmasıyla birlikte itfaiye ve ambülanslar  6 dakikada olay yerine intikal etti. Otobüsün vinçlerle kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre bir yolcunun Metrobüs şoförüne saldırdığı ve darp ettiği, kazanın bu nedenle meydan geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma  devam ediyor. "

YORUMLAR

  • 0 Yorum