Satranç'ta Bu Kez Öğretmenler Yarıştı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Rize’de ilk kez öğretmenlerin katılımıyla öğretmenler arası satranç turnuvası düzenlendi.

Satranç'ta Bu Kez Öğretmenler Yarıştı
23 Kasım 2017 - 10:16

İl Milli Eğitim Müdürlüğü,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından organize edilen satranç turnuvasında öğretmenler ilk kez böyle bir organizasyonda bir araya geldi.

satranc-ogretmen.jpg

Daha önce öğrencilerinin birçok kez yarıştığı turnuvalarda bu kez öğretmenler yarışarak satranç heyecanı yaşadılar. Rize il ve ilçelerinde çeşitli okullarda görev yapan öğretmenler 4 tur üzerinden yarıştılar. Oldukça zevkli ve çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada yarışan tüm öğretmenler ödüllendirildiler.

12-018.jpg

Türkiye Satranç Federasyonu Rize İl Temsilcisi Ersoy Ustaoğlu yaptığı açıklamada “Öğretmenlerimiz, insanı en iyi şekilde eğitmek, dolayısıyla geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Bu nedenle bizlerin, kendimiz ve çocuklarımız için öğretmenlerimize şükran borcumuz vardır. Türkiye Satranç Federasyonu olarak Rize’de bir ilki gerçekleştirerek 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerimizi satranç turnuvasında bir araya getirdik. Çok keyifli ve heyecan verici bir turnuva oldu. Katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca turnuvanın gerçekleşmesine katkıları olan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Rize’de satranç sporun gelişmesi için bizlere büyük destek veren GHSİM İl Müdürümüz Mustafa Çelik’e teşekkürlerimi arz ediyorum. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum.” Dedi.

rize-satranc-002.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum