RTEÜSEM ile RTSO İşbirliğinde AB Hibe ve Destekleri Semineri Düzenlendi

RTEÜ Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile Avrupa Birliği Hibe ve Destekleri hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi.

RTEÜSEM ile RTSO İşbirliğinde AB Hibe ve Destekleri Semineri Düzenlendi
23 Kasım 2015 - 19:35

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (RTEÜSEM) ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) işbirliği ile Avrupa Birliği Hibe ve Destekleri hakkında Rize Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda bilgilendirme semineri düzenlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Elemanlarından Uzm. Gözde Tüysüz tarafından verilen seminerde, ülkemizde işletmelere verilen Ulusal ve Uluslararası hibeler, başvuru şartları ve destek oranları gibi konu başlıklarını içeren sunum yapıldı.

rize-ticaret-ve-sanayi-odasi’nda-ab-hibe-ve-destekleri-konulu-seminer-duzenlenmesi-1.jpg

RTEÜ Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü  Yrd. Doç. Dr. Erol Ustaahmetoğlu, yaptığı açıklamada ise üniversitelerin mevcut imkanları ile sanayinin mevcut imkanlarının birleştirilerek bilimsel, teknolojik ve ekonomik yönden gelişmeye önem verdiklerini kaydederek, “Üniversitelerdeki mevcut bilgi birikimi ve yetişmiş insan gücü ile sanayinin mevcut tecrübesi ve finansal gücünün bir sistem dâhilinde birleştirilmesine RTEÜ Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi destek olmaya devam edecektir.” diye konuştu.

rize-ticaret-ve-sanayi-odasi’nda-ab-hibe-ve-destekleri-konulu-seminer-duzenlenmesi-2.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum