Rizespor Deplasmandan Umutlu

Rizespor Deplasmandan Umutlu

Rizespor Deplasmandan Umutlu
21 Ocak 2017 - 15:29 - Güncelleme: 21 Ocak 2017 - 19:49

ÇAYKUR Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Saffet Mete, Atiker Konyaspor karşısında sahadan en iyi sonuçla ayrılarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Aytemiz Alanyaspor galibiyeti ile moral bulduklarını hatırlatan Saffet Mete, iyi mücadele ve oyunlarını yine deplasmanda karşılaşacakları Atiker Konyaspor maçında da sahaya yansıtmak istediklerini söyledi. Ligde alt sıralardan kurtulmak istediklerini ifade eden Mete, “Ligin ikinci yarısında hata yapma lüksümüz yok. Kaybedilen puanların da telafisi yok.O nedenle iyi mücadele ederek seri galibiyetler almak istiyoruz. Ligde çıkışa geçerek alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyoruz.

Takımda moral ve motivasyon çok iyi durumda. Oyuncularımız Konyaspor maçına iyi hazırlandı. Puan yada puanlar alarak Rize’ye dönmek istiyoruz. Takımımız bu maçın ardından bir ay sonra Rize’ye dönmüş olacak. Taraftarlarımız mazeret üretmeden takımlarına sahip çıkmalı. Ligi en iyi şekilde bitirdikten sonra her şey oturulup konuşulur. Ama önceliğimiz ikinci yarıda çıkış yakalayarak ligi en iyi yerde tamamlamaktır.” dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Mete, şunları söyledi:

“Takımımızın eksikleri belli. Yönetim kurulumuz takımımıza direk katkı yapacak hazır oyuncu arayışında. En kısa sürede 10 numara bir oyuncu alarak takıma takviye edeceğiz. Transferde hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyoruz. Transferi en kısa sürede sonuçlandıracağız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum