Rizeli Bisikletçi Türkiye Şampiyonu Oldu

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Emre Yavuz, 23 yaş altı Türkiye Şampiyonluğunu kazandı.

Rizeli Bisikletçi Türkiye Şampiyonu Oldu
26 Temmuz 2016 - 15:10 - Güncelleme: 26 Temmuz 2016 - 20:43

Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası Yalova'nın Altınova ilçesinde bulunan Bayrak Tepe Kent Ormanı'nda 153 sporcunun katılımıyla yapıldı. Final yarışlarının 24 Temmuz tarihinde gerçekleştiği turnuvada, 10 farklı kategoride toplam 154 sporcu şampiyonluk için pedal çevirdi.

emre-yavuz-rizeli-bisikletci-turkiye-sampiyonu-oldu--2.jpg

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, dağ bisikletinin Rize’de yeni olmasına rağmen sporcularının almış oldukları başarıların kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, “23 yaş altı Türkiye Şampiyonu olan Emre Yavuz düzenli çalışmalarının ve inancının sonunda dereceye girerek Rize ilini ve spor camiasını onurlandırmıştır. Alt yapısını daha yeni oluşturduğumuz dağ bisikleti branşı için bütün spor severlere ve Rizeli gençlerimizi dağ bisikleti sporuna davet ediyorum. Antrenörümüz Hamza Kansız’a ve sporcumuza vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyor ve başarılar” diliyorum şeklinde konuştu.

mustafa-celik-024.jpg

Dağ Bisikletçileri antrenmanlarına Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Hamza Kansız yönetiminde devam ediyor.

emre-yavuz-rizeli-bisikletci-turkiye-sampiyonu-oldu-1.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum