Rize'de Milli Gurur !

Rize’den 3 kano sporcusu, Türkiye Kano Federasyonu’nun Durgunsu branşında Milli Takım Seçme Test yarışlarını başarıyla geçerek Milli Takıma seçildi.

Rize'de Milli Gurur !
06 Ekim 2015 - 12:04

Türkiye Kano Federasyonu Durgunsu branşında Milli Takım Seçme Test yarışları 03-04 Ekim 2015 tarihlerinde Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yapıldı.

Rize’den Kano A Milli Takım seçmelerine katılmak üzere Aday Milli Takım Seçme Yarışları 1 (2 x 2000 m.) test yarışlarına katılan Büyük Bayanlarda Hilal Avcı, Genç Erkeklerde Yavuz Selim Balcı ve Tolga Akarsu, elemelerde büyük bir başarı göstererek A Milli Takıma seçilme başarısı gösterdi.

hilal-avci-001.jpgyavuz-selim-balci.jpgtolga-akarsu.jpg

Öte yandan Gündoğdu Su Sporları Kulübü sporcuları, 24-25 Ekim tarihlerinde de düzenlenecek olan Aday Milli Takım Seçme Yarışları (2 x 2000 m.) hazırlıklarına Rize Gündoğdu Limanında devam ediyor.

Durgunsu Kano Sporcuları ve yöneticileri, desteklerini esirgemeyen başta Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik olmak üzere ilgili diğer yetkililere teşekkürlerini ileterek, Rize’yi gerek Milli Takımda gerekse Avrupa arenasında en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydederek, bu aşamada ellerinden gelen tüm gayretleri göstereceklerini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum