Rize'de Halter Şampiyonası Devam Ediyor

45 ilden 385 erkek ve 156 bayan olmak üzere toplam 541 sporcu katılımıyla yapılana Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası Seronomi töreni yarışmanın 2.gününde Rize Yenişehir Spor Salonunda yapıldı.

Rize'de Halter Şampiyonası Devam Ediyor
23 Temmuz 2016 - 12:08

 

Saat 14:00 da yapılan açılış seremonisine Rize Ak Parti Milletvekili Osman Aşkın BAK, Vali Yardımcısı Emre NEBİOĞLU, Halter Federasyon Başkanı Tamer TAŞPINAR, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK ve davetliler katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşından sonra açılış konuşmasını yapan Rize Milletvekili Osman Aşkın BAK sözlerine 15 Temmuz akşamı yaşanan hain ve alçakça saldırıları kınayarak başladı. Osman Aşkın BAK 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimini kınıyor darbecilerin hesap etmediği noktanın milletin imanı, inancı ve gücü olduğunu dile getirerek bu girişim hiçbir şekilde affedilmeyecektir. Milletimiz Dünya parlamentosuna, dünya demokrasilerine örnek bir duruş sergiledi. Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN komutasıyla millet sokakta istiklaline sahip çıktı. Dedi.

Rize’de ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Milletvekili Osman Aşkın BAK Yıldız sporcular Milli takıma girebilmek için Türkiye Şampiyonasında performans sergileyecek. 2020 Tokyo Olimpiyatları yolunda yıldız sporculara büyük önem veriyoruz. Şimdiden katılım sağlayan sporcularımıza başarılar diliyorum.
Öte yandan ilk günün ardından dereceye giren sporculara madalyaları protokol tarafından taktim edildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum