Rize'de Aranan Şahıslara Operasyon: 7 Gözaltı

Rize'de Aranan Şahıslara Operasyon: 7 Gözaltı

Rize'de Aranan Şahıslara Operasyon: 7 Gözaltı
23 Şubat 2017 - 17:42 - Güncelleme: 23 Şubat 2017 - 20:05

Rize'de polisin aranan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda çeşitli suçlardan haklarında hapis cezası bulunan ve çeşitli suçlardan dolayı aranan 7 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı'nın organizasyonunda ülke genelinde aranan şahısların yakalanmasında etkinliğin arttırılması ve süratle adalete teslim edilmesinin sağlanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Rize Merkez ve 11 ilçede düzenlenen operasyonlarda çeşitli suçlardan haklarında hapis cezası bulunan ve çeşitli suçlardan dolayı aranan 7 kişi gözaltına alındı.

Rize Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile İlçe Emniyet Müdürlüklerinde görevli polislerden oluşan ekipler 21 adrese eş zamanlı baskın yaptı.

Yapılan aramalarda, Rize Merkezde 6136 Muhalefet-Silahla Tehdit-Yaralama suçundan aranması ve 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.S. ile kasten adam öldürme ve 2 farklı yaralama suçundan aranması olan N.M., Ardeşen ilçesinde hırsızlık suçundan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.K., nafaka hükümlerine uymama suçundan Ş.H., Fındıklı'da silahlı yağma suçundan 2,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.D., Çayeli ilçesinde nafaka hükümlerine uymama suçundan S.S., Pazar'da borçlunun ödeme şartını ihlal suçundan aranması olan N.İ. yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan 7 kişi emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum