Rize'ye Ukraynalı Gelin

Rize’ye Ukraynalı GelinGüneysulu gemi kaptanı Mustafa Selim Arıman, Ukranyalı nişanlısı Katya Skliarova ile Rize'de dünya evine girdi.

Rize'ye Ukraynalı Gelin
16 Eylül 2017 - 08:51

Rize’nin Güneysu ilçesinden olan ve gemi kaptanı olarak görev yapan Mustafa Selim Arıman, ortak tanıdıkları aracılığıyla tanıştığı Ukranyalı Katya Skliarova’dan müslüman olup evlenmelerinı ve Türkiye'de yaşamasını teklif etti.

Teklifi kabul eden Ukraynalı gelin Katya Skliarova, düzenlenen ihtida merasiminde Kelime-i Şahadet getirerek Müslüman olarak Katya Selin ismini aldı.Genç çift, bir yıllık arkadaşlıklarını dün akşam Aytaç Düğün Salonunda yapılan nikah ve düğün töreni ile dünya evine girerek aile yaşantısına dönüştürürken, çifti bu mutlu günlerinde aileleri ve yakınları yalnız bırakmadı.

Düğünden önce bütün kadınların heyecanlı olduklarını, kendisinin de bu heyecanı yaşadığını kaydeden Katya Selin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağına gelin geldiğinden heyecanının arttığını ifade ederek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideri ve ben dünya liderinin memleketine gelin geldiğimden ayrıca çok mutluyum ve bundan gurur duyuyorum” diye konuştu.Damat M. Selim Arıman ise çok güzel bir ortamda gerçekleşen nikah ve düğün töreniyle oluşturdukları aile kavramının başlangıcında dostlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, nikah ve düğün törenini onurlandıran tüm misafirlerine teşekkür etti.

Öte yandan damatın arkadaşı genç bir çift, damata takı sırasında ilginç bir sürpriz yaptı. Çift, daha önceden para banknotlarını birbirine ekleyerek hazırladıkları para zinciriyle gelin ve damatı birbirine sararken, bir ömür boyu ayrılmamaları için böyle bir takı girişiminde bulunduğunu söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum