Rize dolmuş hatlarına ince ayar

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, toplu taşıma kalitesini arttırmak için şehir içi minibüs hattı ve Gündoğdu hattının tek çatı altında birleştirilmesi amacıyla toplantı yaptı.

Rize dolmuş hatlarına ince ayar
27 Ağustos 2015 - 15:43 - Güncelleme: 27 Ağustos 2015 - 16:20

Kısa bir süre önce Rize şehir içi minibüs hattı ile Gündoğdu hattının tek çatı altında birleşmesini gerektiğini açıklayan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, birleşme yolunda ilk adımı atarak tarafların görüşlerini aldı.

Toplantıya, S.S 8 Nolu Rize Şehir İçi Minibüsleri Kooperatifi Başkanı Sultan Dinç ve yönetimi, Gündoğdu minibüs kooperatif Başkanı Mehmet Kopuz ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları Sultan Yılmaz, Şakir Mollayakupoğlu, İsmail Hakkı Soba, Mustafa Altay, Mehmet Yoldaş Ulaşım Hizmetleri Müdürü Suzan Avcı ve Otobüs İşletme Amiri Celal Sarı katıldı.

resat-kaspa-dolmus-ve-minibusculerle-toplantida-(1).jpg

Rize şehiriçi, İslampaşa, Sanayi, Eğitim ve Araştırma Hastahanesi, Fener, Çiftekavak ve Gündoğdu Rize hatlarında taşımacılık yapan minibüs kooperatiflerinin daha güçlü bir hale gelmek için tek çatı altında birleşmesi konusunda Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’la fikir alışverişinde bulundular.

BAŞKAN KASAP, VATANDAŞ KONFORLU GÜVENİLİR BİR TAŞIMACILIK İSTİYOR

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yaptığı açıklamada; “Halkın kesintisiz erişilebilir toplu taşıma kalitesini arttırmak amacıyla şehir içi hattı ile Gündoğdu hattının tek çatı altında birleştirilmesi hususunda  yaptığımız toplantı da  karşılıklı görüşler beyan edilmiştir. Kooperatiflerin merak ettikleri konularda fikir alışverişleri sağlanmıştır. Genel kurulları neticesinde tek çatı altında birleşme kararı almalarıyla daha da güçlü bir hale gelecekleri kanısındayım” dedi.

resat-kaspa-dolmus-ve-minibusculerle-toplantida-(2).jpg

Başkan Kasap, “amacımız vatandaşımıza daha kaliteli, ilimizin bir ucundan diğer ucuna  konforlu güvenilir bir taşıma hizmeti sunmak. Söz konusu hatların kullanılması ve işletilmesinde tek yetkili Rize Belediyesi olduğundan burada kimsenin kimseye rakip olmayacağı, tarafların memnuniyeti ile  değişen ve gelişen şehrimize yakışır şekilde toplu taşıma hizmeti vermek için ilk adımımızda herkesin daha duyarlı olması gerekir.” şeklinde konuştu.

resat-kaspa-dolmus-ve-minibusculerle-toplantida-(3).jpgresat-kaspa-dolmus-ve-minibusculerle-toplantida-(4).jpgresat-kaspa-dolmus-ve-minibusculerle-toplantida-(5).jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum