Rize'deki Kazada Sürücü Ölümden Döndü

Rize’de bir kamyonetin karşı şeride geçerek takla atmasıyla meydana gelen kazada sürücü ölümden döndü. Kaza sorasında karşı yönden araç gelmemesi daha büyük bir facianın yaşanmasının önüne geçti.

Rize'deki Kazada Sürücü Ölümden Döndü
23 Ekim 2018 - 09:13 - Güncelleme: 23 Ekim 2018 - 11:14

Rize Valiliği karşısı Karadeniz Sahil Yolunda meydana gelen kazada, İyidere istikametinden Çayeli istikametine seyreden Ahmet B. (48), yönetimindeki 24 EN 278 plakalı kamyonet, bilinmeyen bir nedenle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle refüje çarparak karşı şeride geçerek yaklaşık 50 metre sürünerek takla attı.

Kazada hafif şekilde yaralanan sürücü Ahmet B., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan araçta yer alan meyveler yola savrulurken, kazaya yağan yağmur sonucu Karadeniz Sahil Yolunda biriken su birikintisinin davetiye çıkardığı iddia edildi.

rize’deki-kazada-surucu-olumden-dondu-(2).jpgrize’deki-kazada-surucu-olumden-dondu-(3).jpgrize’deki-kazada-surucu-olumden-dondu-(4).jpgrize’deki-kazada-surucu-olumden-dondu-(1).jpgrize’deki-kazada-surucu-olumden-dondu-(5).jpgrize’deki-kazada-surucu-olumden-dondu-(6).jpgrize’deki-kazada-surucu-olumden-dondu-(7).jpgrize’deki-kazada-surucu-olumden-dondu-(8).jpg

rize’deki-kazada-surucu-olumden-dondu-(9).jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum