Rize'de Trafik Kazası 1 Ağır, 4 Yaralı

Rize Sahil Parkı yolunda Kültür Park yakınında bu gece meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Rize'de Trafik Kazası 1 Ağır, 4 Yaralı
30 Temmuz 2016 - 14:41

Rize Sahil Parkı yakınında duran kamyona arkadan çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı. Yaralılardan Ahmet İslamoğlu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, gece yarısı 00.00 sıralarında E.B. yönetimindeki 53 AY 959 plakalı otomobil Karadeniz Sahil Yolu dışında kalan Sahil Parkı yolundan Rize istikametine seyretmekte iken Kültür Park yakınında yol kenarında park halinde bulunan 61 K 8647 plakalı kamyona arkadan çarptı.

rize’de-trafik-kazasi-duran-kamyona-arkadan-carpti-1-agir,-4-yarali-(1)-001.jpg

Otomobilin arka bölümünde oturan Ahmet İslamoğlu, çarpmanın etkisiyle aracın arka kapısının açılmasıyla vücudunun bir bölümü dışarıya sarktı ve başını beton zemine çarptı. Ağır yaralanan ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan İslamoğlu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Aynı kazada yaralanan sürücü E.B. ile birlikte otomobilde bulunan A.P. ve A.F.’nin ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı, Eğitim ve Araştırma  Hastanesinde tedavi gördükleri bilgisine ulaşıldı.

ahmet-islamoglu.jpgrize’de-trafik-kazasi-duran-kamyona-arkadan-carpti-1-agir,-4-yarali-(2)-001.jpgrize’de-trafik-kazasi-duran-kamyona-arkadan-carpti-1-agir,-4-yarali-(3)-002.jpgrize’de-trafik-kazasi-duran-kamyona-arkadan-carpti-1-agir,-4-yarali-(4)-002.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum