Rize'de Sinekle Mücadele Çalışmaları Başladı

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte artan sivrisinek ve haşerelere karşı Rize Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin genelinde ilaçlama çalışması başlattı.

Rize'de Sinekle Mücadele Çalışmaları Başladı
01 Ağustos 2015 - 17:04 - Güncelleme: 01 Ağustos 2015 - 19:47

Rize Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte artan sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları başlattı.

 

Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap çevre temizliği ve halk sağlığını her zaman ön planda tuttuklarını ve bu ölçüde belediye çalışmalarını aksatmadan devam ettirdiklerini söyledi,

 

rize’de-sinekle-mucadele-calismalari-basladi-(6).jpg

 

İilaçlama çalışmalarının düzenli bir şekilde yürütülmesinin yaz aylarında oluşabilecek rahatsızlıkların önlenmesi açısından önemli olduğunu belirten Başkan Kasap, mevsim itibariyle üremeye başlayan larvaların üreme yerleri olan, sulak alanlar, rögarlar, çöp konteynırlarının kapsamlı bir şekilde ilaçlandığını ve ilaçlama çalışmalarının apartman bodrum katlarında da sürdürüleceği kaydetti. Kasap, ilaçlama çalışmalarının gece ve gündüz Eylül ayına kadar aralıksız olarak devam edeceğini ifade etti.

 

rize’de-sinekle-mucadele-calismalari-basladi-(2)-001.jpg

 

rize’de-sinekle-mucadele-calismalari-basladi-(3)-001.jpg

 

rize’de-sinekle-mucadele-calismalari-basladi-(1)-001.jpg

 

 

rize’de-sinekle-mucadele-calismalari-basladi-(5).jpg

 

rize’de-sinekle-mucadele-calismalari-basladi-(4).jpg

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum