Rize'de 2 Ayrı Silahlı Kavga 4 Yaralı

Rize Merkez ve Ardeşen ilçesinde meydana gelen iki ayrı silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

Rize'de 2 Ayrı Silahlı Kavga 4 Yaralı
28 Mart 2018 - 15:08

Rize Merkezde bir işletmede kardeş olduğu belirtilen 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi, Ardeşen ilçesindeki silahlı kavgada ise 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Rize Merkeze bağlı Yeniköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda kardeş oldukları öğrenilen A.K. ve İ.K. isimli iki şahıs ile Yunus Fırtına ve Mustafa Fırtına isimli iki kardeş arasında alacak verecek davası yüzünden kavga çıktı. Sözlü tartışmayla başlayıp kavgaya dönüşen tartışmanın sonunda A.K. silahına davranarak Mustafa ve Yunus Fırtına'ya ateş etmeye başladı. Kendilerine ait araçla uzaklaşmaya çalışan A.K. ve İ.K. araca bindikleri sırada araçlarının tekerine rastlayan kurşun nedeniyle olay yerinden uzaklaşamadan olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Biri ayağından diğeri ise kulağından yaralanan Fırtına kardeşler ise olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavga sırasında ayağından yaralandığı tespit edilen İ.K. da aynı hastanede tedavi altına alındı.

Diğer olayda ise Ardeşen ilçesi Merkez Mahallesinde öğleden sonra meydana gelen olayda bir kişi akrabası tarafından silahla yaralanırken, göğsüne 2 kurşun isabet eden yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Her iki olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

rize’de-kardeslerin-silahli-kavgasi-2-yarali-(1).jpgrize’de-kardeslerin-silahli-kavgasi-2-yarali-(2).jpgrize’de-kardeslerin-silahli-kavgasi-2-yarali-(3).jpg

rizede-silahli-kavga-3yarali.jpgrizede-silahli-kavga-3-yarali.jpgardseende-silahli-kavga-1-yarali-(4).jpgardseende-silahli-kavga-1-yarali-(1).jpgardseende-silahli-kavga-1-yarali-(2).jpgardseende-silahli-kavga-1-yarali-(5).jpg

ardseende-silahli-kavga-1-yarali-(3).jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum