Rize Belediyesinde 1 Hafta İçinde 2.TİS Sevinci

Rize Belediyesinde 1 hafta içinde 2. Toplu İş Sözleşmesi (TİS) sevinci yaşanıyor.

Rize Belediyesinde 1 Hafta İçinde 2.TİS Sevinci
19 Mart 2018 - 13:47 - Güncelleme: 20 Mart 2018 - 09:49

Rize Belediye Başkanlığı ile Hizmet-İş Sendikası arasında yürütülen kadrolu işçiler toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. 2 yıl süreli toplu iş sözleşmesiyle işçilerin ücretlerine 1.yıl için 450 TL ile 600 TL artış sağlandı. Ayrıca toplu iş sözleşmesiyle sosyal haklarda % 20 ile % 70 oranlarında artışlar sağlandı.

rize-belediye-baskanligi-ile-hizmet-is-sendikasi-arasinda-yurutulen-kadrolu-isciler-toplu-is-sozlesmesi-gorusmeleri-anlasmayla-sonuclandi-(4).jpg

Belediye Başkanlık makamında yapılan imza töreninde konuşan Hizmet-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca, “İşçilerimizin aylık ücretlerine 1. Yıl için 450 TL/brüt ile 600 TL/brüt aralığında artışlar sağladık.2. Yıl ise günlük yevmiyelerine 11 TL artışlar sağladık. Toplu iş sözleşmesi sürecindeki desteklerinden ötürü Belediye Başkanımız Sayın Prof.Dr. Reşat Kasap’a çok teşekkür ederiz. Üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise “İşçilerimizi memnun edecek oranlara imza attık. Tüm işçilerimize hayırlı olsun“ dedi.

rize-belediye-baskanligi-ile-hizmet-is-sendikasi-arasinda-yurutulen-kadrolu-isciler-toplu-is-sozlesmesi-gorusmeleri-anlasmayla-sonuclandi-(2).jpgrize-belediye-baskanligi-ile-hizmet-is-sendikasi-arasinda-yurutulen-kadrolu-isciler-toplu-is-sozlesmesi-gorusmeleri-anlasmayla-sonuclandi-(5).jpgrize-belediye-baskanligi-ile-hizmet-is-sendikasi-arasinda-yurutulen-kadrolu-isciler-toplu-is-sozlesmesi-gorusmeleri-anlasmayla-sonuclandi-(1).jpgrize-belediye-baskanligi-ile-hizmet-is-sendikasi-arasinda-yurutulen-kadrolu-isciler-toplu-is-sozlesmesi-gorusmeleri-anlasmayla-sonuclandi-(3).jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum