PKK'ya ağır darbe !!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda sona gelindi.

PKK'ya ağır darbe !!
08 Şubat 2016 - 10:52 - Güncelleme: 08 Şubat 2016 - 18:27

Gün boyu devam eden operasyonlarda akşam saatlerinde bugüne kadar girilemeyen bazı binalarda tamamen boşaltıldı. Cizre'de terör örgütü PKK'ya yönelik son darbe de akşam saatlerinde vuruldu. Askerve polisin ortak operasyonuyla, son bir haftadır ablukaya alınan bazı binalara da giriş yapıldı.

PKK'YA ÇOK AĞIR DARBE

Bölgeden gelen son bilgilerde PKK'nın ağır kayıp verdiği, öldürülen teröristlerin sayısının onlarla ifade edildiği ileri sürüldü. Cizre'de özel kuvvetlere bağlı birlikler, akşam saatlerinde son bir haftadır ablukaya alınan ve teröristlerin bulunduğu belirtilen binalara giriş yaptı. Zaman zaman çatışmaların yaşandığı operasyonda PKK'ya ağır darbe vurulduğu ve ilçenin son operasyonla tamamen teröristlerden temizlendiği belirtildi.

ÖLÜ SAYISI ONLARLA İFADE EDİLİYOR

Bu arada bölgeden gelen ilk bilgiler, öldürülen terörist sayısının onlarla ifade edildiği ve etkisiz hale getirilen PKK'lılar arasında örgütün dağ kadrosundan isimlerin de yer aldığı kaydedildi.

KİMLİK BELİRLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Öldürülen PKK'lılarla ilgili kimlik belirleme çalışmaları da sürüyor. Açıklamanın yarın Sabah yapılacağı belirtilirken, bölgede arama tarama faaliyetlerinin sürdüğü kaydedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum