Özlem Terzi Olayında Yeni Gelişme

Basında çıkan iddialara göre hamile olduğu belirtilen Emine Terzi'nin hamile olmadığı ve ilk olarak kendisinin elektrik akımına kapıldığı ve çıkan haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı.

Özlem Terzi Olayında Yeni Gelişme
12 Haziran 2017 - 18:51

Rize'nin Ardeşen ilçesindeki Eski Armutluk köyünde yaşanan olay da, 22 Yaşındaki Özlem Terzi'nin ölümüyle ilgili yapılan haberler asılsız çıktı.

Basında çıkan iddialara göre hamile olduğu belirtilen Terzi'nin hamile olmadığı ve ilk olarak kendisinin elektrik akımına kapıldığı ortaya çıktı.

HAMİLE OLDUĞU İDDİASI ASILSIZ ÇIKTI...

Derin acı yaşayan Yakınlarından alınan bilgilere göre Genç Bayan Terzi'nin Hamile olmadığı ve ilk elektrik akımına kapılan kendisini olduğu belirtildi.

İŞTE OLAYIN ASLI

Olay, Eski Armutluk Köyü'nde meydana geldi. Topladıkları çayları ilkel teleferik kabinine yerleştirmeye çalışan Özlem Terzi, elektrik kaçağı nedeniyle akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Olayda, Kadının çığlık sesleri üzerine yardıma koşan Emine Karlı da elektrik çarpması sonucu kendinden geçti. Çevredekilerin elektrik akımını keserek kurtarmaya çalıştığı iki kadın, Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Emine Karlı'nın ise tedavisi sürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum