Özaydın: Şartlar Oluşunca Partimizi Kuracağız

Erbakan Vakfı Gençlik Kolları Genel Başkanı Muhammet Özaydın, vakfın siyasi bir vakıf olduğunu ancak siyasi irade olmadan amaçlarını gerçekleştiremeyeceklerini belirterek, “şartlar oluştuğunda partiyi kuracağız” dedi

Özaydın: Şartlar Oluşunca Partimizi Kuracağız
11 Aralık 2017 - 14:43 - Güncelleme: 12 Aralık 2017 - 09:47

Erbakan Vakfı Gençlik Kolları Genel Başkanı Muhammet Özaydın, Rize Gençlik Kollarının il divan toplantısı için geldiği Rize’de gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Özaydın açıklamasında Erbakan Vakfı'nın Erbakan Hoca’nın vasiyeti üzerine kurulduğunu ifade etti. Özaydın, “Erbakan Vakfı kültürel, iktisadi, eğitim ve siyasi faaliyetlerde bulunuyor. Şu an 79 ilde ve 400 ilçede teşkilatlandık. Hedeflerimiz ve ideallerimiz var. Millî Görüş ilkesi için yürüyoruz. Siyasi irade olmadan birçok şeyi yapamıyoruz. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan son kurultayda partinin kurulması için sinyali verdi. Şartların olgunlaşmasını bekliyoruz” dedi.

Özaydın, halkın teveccühü Refah Partisinin tekrar kurulması yönünde olduğunu ifade ederek, “Henüz bu konuda kesin partimizin ismi Refah olacak diye bir karar yok. Refah Partisi mi olur, yoksa başka bir parti mi olur? 2019 seçimleri öncesi partiyi kurmaya çalışacağız” diye konuştu.

“Vakfımızın siyasi yönü ağır basmaktadır. Bu Vakıf İslam birliğini kurmak için yola çıktı. Bütün İslam alemi Türkiye’ nin bir abilik yapmasını istiyor” ifadelerini kullanan Özaydın, Kudüs’ü AKP’ nin ABD’ den önce İsrail’ in başkenti olarak tanıdığını ifade ederek, “Mavi Marmara anlaşmasında Ankara ve Kudüs iki devletin başkenti olarak yer aldı. O anlaşmada Kudüs resmi olarak İsrail’ in başkenti olarak yer aldı Şimdi yalandan Kudüs salvoları atıyorlar” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum