Oda Seçimleri Ertelenmezse 3 Nisan'da Yapılacak

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, oda seçimlerinin yapılacağı kesin tarihin 20 Mart’ta belli olacağını açıkladı.

Oda Seçimleri Ertelenmezse 3 Nisan'da Yapılacak
13 Mart 2018 - 09:07

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, oda seçimlerinin 3 Nisan tarihinde yapılması için seçim kuruluna müracaat ettiklerini söyledi.

Katıldığı bir tv programında Bakanlar Kurulunun KHK ile oda seçimlerini 6+6+6 ay erteleme yetkisi bulunduğunu ifade eden Karamehmetoğlu, 31 Mart 2018 tarihine kadar 6 aylık yeni bir erteleme söz konusu olabilir. Bakanlar Kurulu’nun yeni bir uzatma yapıp yapmayacağının netleşmesi için oda seçimlerinin kesin tarihinin 20 Mart’ta belli olacağını ve herhangi bir erteleme olmaması halinde seçimin 3 Nisan'da yapılacağını söyledi.

Karamehmetoğlu, seçilmesi halinde son kez başkanlık yapacağını ifade ederek, bu süreçte Rize’ye arazisinin kendisine ait olacağı yeni bir Ticaret ve Sanayi Odası binası ile Gümrük binası kazandırmak istediğini ve bundan sonraki seçimlerde bir daha aday olmayacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum