Karaman: "Nihai sonuç hafta içi alınacak"

Karaman: "Nihai sonuç hafta içi alınacak"

Karaman: "Nihai sonuç hafta içi alınacak"
18 Ağustos 2017 - 18:12

Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kalırken henüz ihtiyaç duyulan 10 numara konusunda yol kat edemeyen Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, A, B, C seçenekleri üzerinde durduklarını ancak iyi bir isim alma noktasında maliyetlerin çok yüksek olduğunu söyledi.

Haber: Turgay AYHAN

Karaman, “Yüksek maliyetlerden dolayı kulübün dengelerini de koruyarak hareket etmemiz gerekiyor. Star diyebileceğimiz bir ismin parasını kulübe mal etme ihtimalimiz sıfır. Bu parayı bir sponsorun üstlenmesi lazım. Şu an hem mevcut futbolcularımızın alacakları, hem kulübün giderleri anlamında baktığımızda evet bir yıldız arıyoruz ama ekonomik şartlarımızı da göz ardı edemeyiz” dedi.

3-4 tane bir numara denilecek oyuncu olduğunu ve yıldız bir isme yüksek para vermek yerine genç ve yıldız olacak, ileride kulübe de para kazandırabilecek isimler üzerinde de durduklarını söyleyen Karaman, “Adana Demirspor maçı öncesinde Başkanımızla buluşup gerekli istişareleri yapacağız. Hem kendi düşüncelerimizi, hem de Başkanımız ve Yönetim kurulumuzun düşüncelerini bir araya getirerek artık nihai bir aksiyon yapmamız gerekiyor. Bu aksiyon da önümüzdeki hafta içinde mutlaka olacaktır” dedi.

Robinho’nun menajerinin de kendisini aradığını ve futbolcunun haber beklediğini söylediğini ifade eden Karaman, “Söyledim twitter üzerinden yazdıklarını elbette. Bizden resmi bir yazı istiyorlar ama biz o şartlar altında resmi yazı gönderemeyiz. Bu tür bir futbolcuyu alabilmemiz için belirttiği şartları ancak bir sponsor üstlenirse alabiliriz. Onun dışında 21 yaşında çok genç bir isim daha var. Biz ekonomik olması ve kulübümüze de katkı sağlaması açısından Robinho transferi gerçekleşemezse bu tür alternatiflere yönelmeyi düşünüyoruz” dedi.

Adana Demispor ile 19. randevu

TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Cumartesi günü saat 21.45’de deplasmanda karşı karşıya geleceği Adana Demirspor ile 19’uncu randevusuna çıkacak.

Bugüne kadar 18 kez karşı karşıya gelecek olan iki ekibin mücadelesinde Yeşil-Mavili ekibin 9 galibiyeti bulunuyor. 5 maç berabere tamamlanırken 4 maç ise Adana ekibinin üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu maçlarda Çaykur Rizespor 26 gol kaydederken, kalesinde ise 27 gol gördü.

Adana deplasmanında oynanan 9 maçta ise her iki ekibin eşitliği söz konusu. 3 maçta Çaykur Rizespor sahadan 3 puanla ayrılırken, 3 maçta ev sahibi Adana Demirspor sahadan 3 puanla ayrıldı. 3 maç ise berabere tamamlandı. Bu maçta Yeşil-Mavili ekip 13 gol atarken kalesinde ise 20 gol gördü.

Rize’de oynanan 9 maçın 6’sında Çaykur Rizespor üstün gelen taraf oldu. Adana ekibi Rize’de sadece 1 kez galip gelebilirken 2 maç ise berabere tamamlandı. Bu maçlarda Çaykur Rizespor rakip kaleyi 13 kez havalandırırken, kalesinde ise 7 gol gördü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum