Karaman "Hep Birlikte Başarıya Ulaşacağız"

Yeşil-Mavililerde oyuncuları ile toplantı yapan teknik direktör Hikmet Karaman, “İstediğimiz transferleri yapamasak da ben hepinize güveniyorum. Hep birlikte başarıya ulaşacağız.” dedi.

Karaman "Hep Birlikte Başarıya Ulaşacağız"
05 Şubat 2016 - 16:24 - Güncelleme: 05 Şubat 2016 - 20:38

KARAMSARLIK YOK

Süper Lig'in ikinci devresine üst üste aldığı yenilgilerle başlayan Çaykur Rizespor, ara transfer döneminde özellikle orta sahaya alacağı 10 numara ile kadrosunu güçlendirip çıkışa geçmeyi planlıyordu. Ara transfer döneminde bir çok ismin gündemine gelmesine rağmen bir türlü transferi gerçekleştiremeyen Rizespor, 10 numara pozisyonu için transfer yapamadı. Bu durum teknik direktör Hikmet Karaman'ın moral ve planlarını bozdu ama karamsarlığa yol açmadı. Aksine Teknik ekip ve oyuncuların birlik ve beraberlik içinde daha da kenetlenmesine neden oldu. Özellikle Türkiye kupasında çeyrek finale kalınması ve rakibin de Başakşehir olması Hikmet Karaman'ı oldukça mutlu etti ve gelecek için umutlandırdı.

 

ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ

 Pazar günü ara transfer döneminde 13 oyuncu transfer eden Eskişehirspor'u ağırlayacak olan ve hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, dün yapılan antrenmandan önce Mehmet Cengiz tesislerinde oyuncuları ile 45 dakika süren özel bir toplantı yaptı. Teknik kadro ve futbolcuların karılıklı konuşmalar yaptıkları toplantıda oyuncularını kutlayan ve teşekkür eden tecrübeli çalıştırıcı, "İstediğim transferleri yapamadık, ama bu durumun bizi etkilemesine izin veremeyiz. Kupada çeyrek final oynayacağız ve devamını getireceğiz. Lig' de yeniden çıkışa geçeceğiz. Kimse bizi hedeflerimizden alıkoyamaz. Ben hepinize güveniyorum ve üzerinize düşen görevleri yapmanızı bekliyorum." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum