Ardeşen'li Muhtarlar İsteklerini Sıraladı

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek istek ve talepleri dinledi. Ekim ayı toplantısı için Ardeşen Belediyesi Sahil Çay Bahçesinde bir araya gelen muhtarlar toplantıya eksiksiz tam kadro katıldı.


Ardeşen'li Muhtarlar İsteklerini Sıraladı

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in moderatörlüğünde Ekim ayı toplantısı için bir araya gelen Mahalle Muhtarları hizmet alanları için başkan Gültekin’den istediklerini sıralarken, toplantıya başkanlık yapan Gültekin her muhtarı tek tek dinleyerek isteklerini not etti.


 

Yapılan toplantıya Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Başkan Yardımcısı İbrahim Yıldırtan, Ardeşen Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Engin Hasanoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Muhammet Özyurt, Mustafa Okumuş ve Muhtarlar katıldı.

Toplantı sonrası Başkan Gültekin şunları kaydetti; “Güzel Ardeşen’imizi daha yaşanabilir bir İlçe haline getirme adına yaptığımız projeleri hayata geçirme noktasında gerektiğinde gecesini gündüzüne katarak özveriyle çalışan ve her daim yanımızda olan çok kıymetli mahalle muhtarlarımla plan ve programımız dahilindeki çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduğumuz aylık toplantımızı Belediye meclis üyelerimden İbrahim YILDIRTAN, Muhammet ÖZYURT ve Mustafa OKUMUŞ’un da katılımlarıyla tamamladık. Yapığımız bu buluşmaya katılan Muhtarlar Dernek Başkanım Engin HASANOĞLU başta olmakla birlikte, mazeretinden dolayı katılamayan bir muhtarımız hariç toplantımıza tam kadro gelen tüm muhtarlarıma teşekkür ederken güzel İlçemiz Ardeşen’imize yaptıkları ve bundan sonra yapacakları tüm hizmetler için şimdiden kendilerine başarılar dilerim.” Diye konuştu.