Çaykur Rizespor'da "Şampiyonluk" Kelimesi Yasaklandı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, onlara tesislerde şampiyonluğu konuşmayı yasakladığını söyledi.


Çaykur Rizespor'da "Şampiyonluk" Kelimesi Yasaklandı

Çaykur Rizespor İbrahim Üzülmez yönetiminde Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-mavili ekibin teknik direktörü Üzülmez, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Spor Toto 1. Lig'in çok çetin geçtiğini belirtti. 

Zorluk derecesi yüksek maçlar oynandığını ifade eden Üzülmez, "Hiç ummadık maçlarda puan kayıpları yaşanıyor. Boluspor deplasmanında aldığımız önemli üç puanın daha da anlamlı hale gelmesi için Adanaspor maçını kazanmamız gerekiyor." dedi.

ibrahim-uzulmez-(1)-003.jpg

Uzun lig maratonunda çok kolay yollardan gelmediklerini anlatan Üzülmez, "Bizim en büyük düşmanımız bu saatten sonra rehavet olur. Rehavete girersek bizi sıkıntıya sokar. Ben bunu oyuncularıma da söyledim. Oyuncularımla yaptığım toplantıda onlara tesislerde şampiyonluk kelimesini konuşmayı yasakladığımı söyledim. Çünkü biz iyi bir takımız. Ciddi olursak, kendimize inanırsak bundan sonra da bu ciddiyetimizi devam ettirdiğimiz sürece bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum." diye konuştu.

Üzülmez, Adanaspor ile oynayacakları maçın kolay olmayacağına dikkati çekerek şöyle devam etti: "Her takımın kendince bir hesabı var. Adanaspor da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor ve karşımıza çok ciddi şekilde gelecek. Zaten Çaykur Rizespor'a karşı her takımın farklı bir motivasyon içinde olduğunu oynadığımız maçlarda görüyoruz. Bunu çok fazlasıyla yaşadık. Adanaspor da bu düşünce içinde mücadele edecektir. Her maçın ayrı bir hikayesi var. Bu yüzden rakiplerimizin durumuna göre kadroda değişiklikler yapıyorum. Mücadele etmezsen hedefe ulaşma şansın çok zordur. Ben ve oyuncularım bunun bilinci içindeyiz. Ligin makası daralıyor, maçlar azalıyor. Kaç puan barajı yakalanır, bunu da bilmiyorum. Çünkü sürpriz sonuçlar da çıkabiliyor. Çaykur Rizespor olarak biz kendi açımızdan baktığımız zaman, 63-65 puan toplayan takımın hedefe varacağını düşünüyorum."

Samudio'nun çok kritik maçlarda goller attığını belirten Üzülmez, Boluspor maçında attığı golden dolayı söz verdiği telefonu kendisine hediye ettiğini de sözlerine ekledi.

ibrahim-uzulmez-(2)-003.jpgrizespor-antrenman-(5)-011.jpgrizespor-antrenman-(6)-010.jpg