Gençlik ve Spor Bakanı Bak: "Çaykur Rizespor güçlü bir kulüp"

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Çaykur Rizespor ve Hikmet Karaman değerlendirmesi.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak: "Çaykur Rizespor güçlü bir kulüp"
06 Haziran 2018 - 11:38 - Güncelleme: 06 Haziran 2018 - 11:46

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, bir gazetecinin, Çaykur Rizespor'un transfer yapmakta zorlandığını, bunun nedeninin eski teknik direktör Hikmet Karaman'ın kulüpten alacakları için icra başlatması olduğunu ifade etmesi üzerine, şunları kaydetti: "Çaykur Rizespor güçlü bir kulüp. O konularla çok engellenecek bir konumda değil. Çaykur Rizespor yöneticileri ve camiası güzel bir yapılanma ve transfer ile takımın daha iyi yerlere gelmesi için çalışacak. Bu konular aşılır. Tempoyu artırıp güzel çalışmalar yapılacaktır. Karaman ile yaşanan gelişmeler işveren ile çalışan arasındaki mesele. Kamuoyu takdir edecektir."

Seçim yoğunluğu ile ilgili soru üzerine Bak, amaçlarının herkese ulaşmaya çalışmak olduğuna değinerek, "Ülkenin geleceği ile ilgili çok önemli bir seçim. Cumhurbaşkanımızın sahadaki temposu da çok üst seviyede. Biz de ona ayak uydurup yetişmeye çalışıyoruz. Tüm gücümüzle sahadayız ve önemini biliyoruz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin uygulanması için çok önemli. Milletimiz destek verdi ve sisteme geçtik. Bu sistem için meclisin de güçlü olması lazım. Sahadaki karşılaştığımız durum bizi mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

Bak, sandıklar açıldığında Rize'nin Türkiye'de rekor kırmasını arzu ettiklerini, 13 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting düzenleyeceğini ve güzel bir karşılama hazırlığında olduklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum