Eski Başkan Bakırcı, MHP'nin MYK'sında

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Rize İl Eski Başkanı Recep Bakırcı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Pazar günü gerçekleşen 12. Olağan Kongresi’nde Merkez Yürütme Kurulu’na seçildi.

Eski Başkan Bakırcı, MHP'nin MYK'sında
19 Mart 2018 - 15:00 - Güncelleme: 20 Mart 2018 - 09:55

Rizeliler için sürpriz bir isim olan Recep Bakırcı, kendisine bu görevi veren MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’a ve kendisine oy verenlere teşekkür mesajı yayımladı.

Bakırcı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “18 Mart 2018 Pazar günü Ankara'da gerçekleşen, Türk Milleti açısından birçok anlam ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi'nin 12. Olağan Genel Kurulu'nda Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyeliğine seçilmem nedeniyle, başta beni bu göreve layık gören Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, Ülkü Ocakları Rize İl Başkanlığım sırasında beni hiç yalnız bırakmayan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz beyefendiye ve bize bu misyonu yükleyen tüm Milletçi Hareket Partisi mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum.

Şahsıma telefon, mesaj ve diğer iletişim araçları ile ulaşan, tebrik eden ve başarı dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma, dostlarıma ve Türk Milletine hizmet yolunda birlikte yürüdüğüm dava arkadaşlarıma; teşekkür ve saygı dolu duygularımı arz ederim”

recep-bakirci-mhp-myk’sinda-53.jpg

Recep Bakırcı Kimdir?

12 Nisan 1982 yılında Rize’de doğan Recep Bakırcı, ilk ve orta öğretimini Rize’de tamamladı. Liseyi Samsun’da bitiren Recep Bakırcı Atatürk Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olarak, şuan ki mesleği olan Makine Mühendisliği görevini kendisine ait bir firmada yürütmektedir. Bakırcı aynı zamanda MHP’nde çeşitli görevlerde de bulundu. Rize Ülkü Ocakları’nda üniversite masa Başkanlığı görevini layıkıyla yürüten Bakırcı, daha sonra Ülkü Ocakları Rize İl Başkanlığı görevini devralarak Rize’de 5 yıl boyunca Rize Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüttü.

Haber: Hasan Fehmi Demirci

YORUMLAR

  • 0 Yorum