Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Ardeşen'e Özel İlgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Ardeşen’e Özel İlgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Ardeşen'e Özel İlgi
10 Ağustos 2017 - 09:31 - Güncelleme: 10 Ağustos 2017 - 09:34

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize’den ayrıldı. Birkaç gündür memleketi Rize’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Rize’den ayrılarak Giresun’a gitti. Erdoğan’ın buradaki programlarından sonra Ankara’ya dönecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu sürede ikili görüşmeler yaptığı Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’e Ardeşen’i ve Ardeşenli hemşerilerini sordu. Ardeşen’e özel ilgi gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en kısa sürede ilçeye ziyaret gerçekleştirerek hemşerileriyle hasret gidermek istediğini belediye başkanı Hakan Gültekin’e iletti.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Ardeşenli’lerin selam ve saygılarını iletirken bir konuyu daha arz etti ve uzun zamandır peşinde koştuğu bir konuda Cumhurbaşkanı’ndan randevu aldı.

Gültekin, Rize’deki tüm belediye başkanların ortak talebi olan konuyu belediye başkanları adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletti. Cumhurbaşkanı’nı Ankara’da ziyaret etmek istediklerini belirten Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin açıklamada “Sayın Cumhurbaşkanı’mız ile buluşmanın ve hasret gidermenin sonsuz mutluluğunu yaşadık. Birkaç gündür Rize’de olan Cumhurbaşkanımız ile hem memleket hasretini gidermesi sevincine ortak olduk hem de Ankara’ya yapacağımız ziyaretle ilgili randevu talebimizi sonuçlandırdık. İnşallah önümüzdeki günlerde Rize’deki tüm belediye başkanlarımız ile birlikte Cumhurbaşkanımızı külliyede ziyaret edeceğiz. Ben şahsım ve Ardeşenli hemşerilerim adına Rize’de bulunduğu süre içerisinde Ardeşen’e olan özel ilgi ve alakalarından dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımızı en kısa süre içerisinde ilçemizde ağırlayacak olmanın da heyecanı içerisindeyiz.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum