Cemaat, Ardeşen'li Genel Müdürü İnfaz Edecekti...

Paralel Çetenin İnfaz Listesinde Ardeşen'li Genel Müdürde Vardı.

Cemaat, Ardeşen'li Genel Müdürü İnfaz Edecekti...
25 Temmuz 2016 - 16:47

Paralel İhanet Çete mensupları tarafından 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmeye çalışılan kanlı darbe girişimi sonrasında tüm hain planları tek tek gün yüzüne çıkıyor .

Ardeşen'de Bir Dönem Dershane Müdürlüğü Yapan, Ardından Ardeşen Belediye Başkan Aday Adayı Olan ve Son Olarak Milli Eğitim Bakanlığının, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Görevini Sürdüren KEMAL ŞAMLIOĞLU'nun Adı, Cemaatin İnfaz Listesinden Çıktı.

Cemaat Okullarına Karşı Yaptığı Çalışmalarla Ön Plana Çıkan ŞAMLIOĞLU'nun, Bu Yüzden İnfaz Listesine Alındığı Tahmin Ediliyor.

Darbe gecesi yaşanan olayların sis perdesi aralanmaya başladıkça ihanetin tüm detayları ortaya çıkıyor .

Darbecilerin hazırlamış olduğu infaz listesindekiler tutuklandıktan sonra Vodafone Arena stadına getirileceklerdi. Vodafone Arena stadı Cuntacıların infaz mekanı olarak ayarlanmıştı. .

Cuntacıların infaz listesi , Bakanlıklar ve kurumlar düzeyinde yapılmıştı

Milli Eğitim Bakanlığında infaz listesinin bir numarasına ise MEB Müsteşarı Yusuf Tekin ismini yazan paralelcilerin hedefindeki diğer bürokratlar ise şunlardı;

Başta Teftiş Kurulu Başkan’ı Atıf ALA olmak üzere İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu ve Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün RİZE ARDEŞEN'Lİ Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu ….

 


Bakanlık üst bürokratların ve il müdürlerinin büyük çoğunluğu infaz listesinde yer almaktaydı …

KEMAL ŞAMLIOĞLU KİMDİR?

Rize´nin Ardeşen ilçesinde dünyaya gelen Kemal Şamlıoğlu; lise tahsilini 1995 yılında Trabzon-Of İmam Hatip Lisesi´nde, Lisansını ise 1999 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Programında tamamladı. 2011 yılında aynı üniversitede Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi alanında tezli yüksek lisansını yaptı. Ardahan Üniversitesi´nde Yeni Türk Edebiyatı dalında Doktora eğitimine devam etmekte olan Kemal Şamlıoğlu İngilizce bilmektedir.

Kemal Şamlıoğlu, 1999 yılından 2002 yılına kadar çeşitli okullarda öğretmen olarak çalıştı. 2002 yılından 2014 yılına kadar özel bir öğretim kurumunda yönetici olarak görev yaptı. Evli ve iki kız çocuğu babası olan Kemal Şamlıoğlu 21.04.2014 14.03.2016 tarihleri arasında Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünde Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanlığı görevini yürüttü. 15.03.2016 tarihinde de Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü olarak göreve başladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum