By-Pass Olan Doktor Yenilmez Hayatını Kaybetti

Kaçkar Devlet Hastanesi hekimlerinden Dr. Harun Yenilmez, By-Pass ameliyatının ardından yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

By-Pass Olan Doktor Yenilmez Hayatını Kaybetti
12 Ekim 2018 - 12:07

Rize’nin Pazar ilçesindeki Kaçkar Devlet Hastanesi diyaliz hekimi Ardeşenli hemşehrimiz Dr. Harun Yenilmez (54), Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan By-Pass ameliyatının ardından kaldırıldığı yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

Dr. Yenilmez için yarın Cuma Namazına müteakip Ardeşen Merkez Camiinde cenaze namazı kılınacak. Cenaze daha sonra aynı ilçedeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Kaçkar Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor İsmail Hakkı Yenilmez’in de kardeşi olan Dr. Harun Yenilmez, geçmiş yıllarda AK Parti’den Rize Milletvekilliği Aday Adaylığı ile Ardeşen Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.

Rize İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Tepe, yaptığı yazılı açıklamada, “Başarılı ve özverili çalışmalarıyla tüm hekimlerimize örnek olan doktorumuzun ölümü tüm sağlık camiamızı derinden üzmüştür. Kendisine rahmet diliyor, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Tüm sağlık camiamızın başı sağolsun" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum