Burak Yılmaz Galatasaray'a restini çekti!

Galatasaray'ın yönetim kurulu toplantısında gündem Burak Yılmaz'a gelen teklifti.

Burak Yılmaz Galatasaray'a restini çekti!
26 Ağustos 2015 - 11:48

Kral için ilk olarak 5 milyon Euro öneren West Ham, dün teklifini 7 milyon Euro'ya yükseltince yönetim ile Burak arasında restleşme yaşandı

İngiliz ekibine, "Ayrılmak isterse 9 milyon Euro'ya satarız" karşılığını veren yönetim, topu yuvarladığı golcünün tepkisini çekti: Git derseniz çeker giderim

Galatasaray'ın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı dün yapılırken gündemin bir numaralı maddesi Burak Yılmaz'dı... West Ham United geçen hafta menajer Ahmet Bulut aracılığıyla Burak Yılmaz için sarı-kırmızılı kulübe 5 milyon Euro teklif etmiş ancak olumsuz yanıt almıştı.

FİYATI YÜKSELTİN ÇAĞRISI

İngiliz ekibi bu kez menajer Bayram Dağdeviren vasıtasıyla 7 milyon Euro tutarında yazılı teklif sundu... Toplantıya damga vuran teklif, yeterli görülmezken West Ham cephesine, "Burak Yılmaz ayrılmak ister ve teklifiniz 9 milyon Euro'ya çıkarsa, satışına onay veririz" yanıtı verildi. Galatasaray yönetiminin topu yuvarladığı golcü oyuncu ise ayrılmak istediği yönünde bir açıklama yapmayacağını aktardı ve yönetime rest çekti.

AYRILIK YAKIN

Yönetimin gelişmelerden haberdar ettiği ve görüşünü sorduğu Kral, "Beni satarsanız West Ham'a giderim ancak asla taraftarımızın önüne çıkarak ayrılmak istediğim yönünde bir açıklama yapmam. Git derseniz çeker giderim" çıkışında bulundu. Golcü oyuncunun menajeri Ogan Tarhan'ın dün Florya'da görülmesi ve başkan Dursun Özbek'in akşam saatlerinde Burak Yılmaz ile yüz yüze görüşmesi ise, "Ayrılık yakın" yorumlarını beraberinde getirdi.

BERBATOV DEĞİL SAMBACI!

Galatasaray yönetimi menajerler aracılığıyla önerilen, bonservisi elinde bulunan Bulgar santrfor Berbatov'u 35 yaşında olmasını gerekçe göstererek reddetti. Hamza Hamzaoğlu'nun ismi sır gibi saklanan Brezilyalı bir forvetin maç kasetlerini izlediği ve onay vermesi halinde sambacının kiralık olarak transfer edileceği ifade edildi.

(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum