Budapeşte'de Madalya Yağdı

Budapeşte’de Madalya Yağdı

Budapeşte'de Madalya Yağdı
31 Mayıs 2016 - 13:29 - Güncelleme: 31 Mayıs 2016 - 18:15

Dünya kalite kuruluşu Monde Selection tarafından Macaristan’da düzenlenen Dünya Kalite Ödül Töreni’nde, 11 madalya alan Çaykur İşletmeleri, Türk firması olarak bir ilke imza attı.

Merkezi Belçika’da bulunan dünya kalite kuruluşu Monde Selection tarafından Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de Dünya Kalite Ödül Töreni düzenlendi. Törende, Çaykur İşletmeleri 11 madalya aldı. Çaykur işletmeleri aldığı madalyalarla Türk firması olarak bir ilke imza attı. Dünyada gıda Oscar’ı olarak kabul edilen Monde Selection ödülü her sene kendi alanında en iyi ürünlere veriliyor. Bu sene ödül törenine ev sahipliğini, Macaristan’ın başkenti Budapeşte 150 yıllık Vigado Kültür Sarayı yaptı. Ödül töreni için Budapeşte’ye gelen Çaykur Genel Müdürü Sayın İmdat Sütlüoğlu, soğuk içecek alanında Didi’ye layık görülen 3 altın madalyayı ve beyaz çay başta olmak üzere Çaykur tarafından yüksek kalitede üretilen çaylara verilen 8 madalyayı almak üzere 2 kez podyuma davet edildi. Dünyanın en iyisi olarak tanımlanan ürünlere verilen “Grand Gold Award” ise Çaykur tarafından üretilen beyaz çaya verildi. Alkışlar eşliğinde ödülleri alan Çaykur

Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Çaykur’un en fazla ödül alan firmalardan biri olduğunu ifade ederek, “Çaykur kalite ödülleri rekoru kırmaya devam ediyor diyebiliriz. Ülkemizi bu kadar üst seviyede temsil ettiğimiz için çok mutluyuz. dönem markalar dönemidir. Markalar da kaliteler üzerinden gidiyor. Kaliteyi üst kalite düzeyinde tutturmak çok önemli. biz devlet kurumu olarak bunu yıllarca başarıyoruz. Birçok prestijli salonda ödüllerimiz oldu ama ödüllerin en prestijlisini ve büyük altın ödülünü, toplamda 11 gibi rekoru Budapeşte’de bu salonda kırmış olduk” dedi. Törende ödül alan ürünleri tanıtan Sütlüoğlu, “Toplamda 11 ödül alarak rekor kırdık. Bu kadar üst düzeyde ve bu kadar çok ödül alan bir ikinci firma yok. Ülkemizi en üst düzeyde temsil ettik. Dönem marka dönemidir. Markalar dünya piyasalarının kaymağını yiyor. Ülkelerini en iyi şekilde tanıtıyorlar. Marka olamayanlar da markalara karın tokluğuna hizmet ediyor. Biz marka olma olayını bu yüksek ödüllerle başarmış ve yolumuza hızlı bir şekilde emin adımlarla ilerleyen devlet kurumuyuz. Devlet kurumu olarak yoğun bir mevzuat sarmalı altında hareket kabiliyeti kısıtlı, son derece zorluklarla hareket eden bir yapı olarak bu başarılara imza atmak da bizim için mutluluk vesilesi” ifadelerini kullandı. Sütlüoğlu, 12 bin 500 kişilik bir aile olduklarını belirterek, çalışanlarını ve tedarikçilerini kutladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum