Bölge İtfaiyesi Geliyor

Merakla beklenen bölge itfaiyesinde sona doğru.

Bölge İtfaiyesi Geliyor
25 Kasım 2015 - 16:09 - Güncelleme: 25 Kasım 2015 - 18:14

Merakla beklenen ve gerçekleştiği takdirde bölgedeki büyük bir eksikliği gidereceği tahmin edilen Kaçkar Bölge İtfaiyesi'nde sona yaklaşılıyor.

Konuyla ilgili olarak Kaçkar İtfaiye Mezbahane ve Katı Atık Birliği tarafından yapılan açıklamada;

''Kaçkar İtfaiye Mezbahane ve Katı Atık Birliği olarak Birlik Başkanımız Ardeşen Belediye Başkanı  Hakan GÜLTEKİN ve üye belediye başkanları Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman HAŞİMOĞLU, Pazar Belediye Başkanı Ahmet BASA ve Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım BEKAR ile Ankara İtfaiyesi Daire Başkanlığını ziyaret ederek itfaiye araçları ve ekipmanları hakkında bilgi aldılar.

Merkez binasının Ardeşen’de olduğu Bölge İtfaiyesi yedi belediyenin (Ardeşen, Pazar, Hemşin, Çamlıhemşin, Fındıklı, Tunca ve Arhavi Belediyeleri) ve Rize İl Özel İdaresi’nin de (Birliğe üye belediyelerin bulunduğu ilçelere bağlı köyler adına) sınırları içerisinde hizmet edecek olup çok donanımlı bir ekipman oluşturulacaktır. Yapılan değerlendirme gezisinde elde edilen bilgiler ve görülen ekipmanları bölgemize kazandırmak için yaklaşık  birkaç ay içerisinde ihaleye çıkılacak olup personel ile donatıldıktan sonra bölgemizde hizmete başlanılacaktır.'' ifadelerine yer verildi.

 

LazHabzer53 Haber Ajansı

YORUMLAR

  • 0 Yorum